Záslužný kříž II. třídy

Sobotní převážně luční hledačka se už chýlila ke konci, když jsem se rozhodl udělat ještě jeden řádek, tam padla moje první 1 koruna slovenská z roku 1941. Zpátky jsem to vzal pod mezí jakýmsi náletovým lesíkem kde to vypadalo na zaniklou cestu. Po chvilce se ozval pěkný tón jen kousek od oné korunky a po vykopání se ukázal tento záslužný kříž.
Materiál je zinek a přestože byl na mezi pod loukou dost se na něm zub času podepsal a není v nejlepší kondici. Ale velkou radost z něj mám samozřejmě i tak.
Tak ať vám to pípá!

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Verdienstkreuz, zweite Klasse (27 Meinungen), Eisernes Kreuz II. Klasse (1 Meinung) petroff: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Lukas87: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Master2: Verdienstkreuz, zweite Klasse, 123Martin: Verdienstkreuz, zweite Klasse, suk58: Verdienstkreuz, zweite Klasse, tony52: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Wladyslav: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Kapsa: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Makoves: Verdienstkreuz, zweite Klasse, GATTO: Verdienstkreuz, zweite Klasse, SEREPES: Verdienstkreuz, zweite Klasse, michalk: Eisernes Kreuz II. Klasse, Hehous: Verdienstkreuz, zweite Klasse, T3mpl: Verdienstkreuz, zweite Klasse, cecik: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Vyto: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Mikeyh: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Ceda83: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Franz1983: Verdienstkreuz, zweite Klasse, kocka1963: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Rakub: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Bonbonel: Verdienstkreuz, zweite Klasse, nastezce: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Tom78: Verdienstkreuz, zweite Klasse, zizka: Verdienstkreuz, zweite Klasse, SirMaik: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Opin: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Honza23: Verdienstkreuz, zweite Klasse

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy
Záslužný kříž II. třídy

Fundumstände

Lokalität:Jihočeský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:XP Orx
11 Stimmen
11 Stimmen
angezeigt:
495x,
Kommentare:
7,
Finder:
Rendy14 Rendy14
Fotografiert:
der 6. April,
Eingefügt:
der 7. April

Kommentare

Škoda stavu ale počítá se, gratuluju :-)

Posílám palec ☝️🤗☘️💪💪

To bude asi zinkový. :-( Škoda ho.
Ale za 10 let už se nenajdou ani v tomhle stavu. :-/

Kříž po očistění a pořádném vyschnutí nalakuj matným lakem, trochu prokoukne a zpevní se. Jinak to tam pořádně prošmejdi kolem té cesty to vypadá na svlíkačku ;-)

Děkuji pánové,
když se tam někdy vypravím znovu tak to ještě zkusit můžu, ale v nejbližším okolí už nic dalšího nebylo ;-)

👍😉

Ještě je pěknej grt.👍

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben