Média a hledači..........

Přátelé lovci a hledači pokladů, většina z nás narazila na články o zlodějích, lumpech a skorovrazích, co se procházejí s podivně pípajícími detektory po lesích a polích a v jejich igelitkách, autech a kapsách nenávratně mizí bohatství celého národa. Nedávno se u nás rozpoutala histerie okresního formátu, asi už utichla. Ale možná...... Včera jsem náhodou narazil na netu na informační stránky okresu (dělá je soukromá osoba, takovej multikulti........, to snad stačí) a má tam odkaz přímo na naší místní diskuzi tady na lovcích. Moc se mi to nelíbí, zavání to štvaním a další histerií proti nám. Co vy na to?

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von Vlk 9.3.2010 11:29

Já doufám, že o nás novináři nezačnou pěkně psát. To by se z hledání hned stala móda, lidi by pak museli hledat na směny, i v noční směně byste naráželi na ostatní hledače, i ti myslivci by zahodili flinty, koupili detektory, volby vy vyhrávala ta strana, která by slibovala detektorářům neomezený pohyb krajinou a tak dále. Já bych pak byl první, který by s tím seknul. Protože to by mě už vůbec nebavilo, kdyby to bylo tak populární. Oni blbci jsou často užitečnější než si sami dokážou představit. Tak je nechme se zlobit.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben