Ostuda slušných detektorařů

Pro ty co neví nic o kodexu

In der Kategorie Nicht klassifiziert, Erstellt von martywerwolf 12.4.2024 17:48

martywerwolf👍👍

Já jsem z Liberce, ale hlásím že jsem to nebyl já :-D Mě by ani nenapadlo tam jít hledat o:-) Mám raději místa kde jsem sám, hlavně po sobě nezanechávám bordel a vůbec ne díry. Mě by zajímalo na čí zakázku tam byl.

Na zakázku nepotřebuje lopatu ne? Třeba pro mě byla zakázka najít prsten v parku kde se šmajchlovali takže sem provedl prospekci a to bez nářadí a hlavně sem je neměl sebou. Městská policie mi neřekla nic a mohl sem hledat ta co to ztratila byla se mnou a našli jsme prsten.Takto to bylo ok.To byla moje zkušenost hledání v parku.

Hledání na zakázku 🤣 taky to za sebou když mě v sedm ráno volala bývalá partnerka(smajchl přítelkyně), že měli svatbu a při popíjení po obřadu se pohádali a ona zahodila snubáky na louce 🤣🤣🤣🤣 a hledali oba ☝️☝️☝️ já se jen tlemil jak na sebe stekali kvůli tomu 🤣🤣🤣 ale našli jsme. To bylo hlavní 🤣 toť má zkušenost se zakázkou na dohledání na veřejném místě 🤣🤣🤣🤣🤣

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben