Ostuda slušných detektorařů

Pro ty co neví nic o kodexu

in category Unclassified, created by martywerwolf 12.4.2024 17:48

Pro tzv. detektoráře co dnes hledal v městském parku v Liberci u Zoo!!!!

Když jsem tě viděl,nevěřil jsem vlastním očím!!! V parku v centru ,vedle si hráli děti.... dvoumetrová lopata,nezakryté drny! Kamaráde jak jsem ti řekl osobně: jsi ostuda všech slušných detektorářú!!! Když jsem ti řekl jestli ti něco říká kodex koukal jsi jak vyoraná myš! Takže pár věcí z kodexu pro Tebe a Tobě podobných!!! Nehledáme u hradú,zámků a v parcích ve městech!!!
Když jsem ti řekl, že kvůli takovým jako si ty nám děláš ostudu a zakážou nám to,řekl si mi že mám jen strach a co mi říká hledání na zakázku. Tak ti to napíšu na rovinu!
Chodím mrcasit už 26 let a strach opravdu nemám. Nikdy bych si nedovolil hledat v městském parku. Ty nejsi detektorář! TY JSI PRASE A OSTUDA NÁS VŠECH TADY!!!
Ostatně nějaký názor zde určitě padne. Tak si ho můžeš přečíst.
A poslední věc. Jestli si použil souřadnice co jsem měl u nálezů,tak to nejsou souřadnice nálezů,ale kde bydlím! Mohl si se zeptat chytráku.

Jestli jsem tento článek měl připnout jinam,dejte mi prosím vědět.

Jinak všem slušným mrcasníkům přeji ať to pípá a ať nás taková prasata nepřipraví o náš úžasný koníček!!!!

Zavolal jsi na něj policii jo? :-O

To určitě ne. Jen bych tím upozornil na všechny detektoráře. I na ty slušné. A o další černou tečku nestojíme

Vedle ten člověk píše, že jsi na něj policii poslal, oba máte celkem dost odlišné pohledy na stejnou věc. Takže by bylo zajímavé vědět, kde je pravda :-D

Kde vedle? Jeden člověk se tu ptá jestli jsem na něj zavolal policii. Odpověď jsem napsal a i zdůvodnil.

No vedle v nálezech píše svou verzi. Jsem myslel, že tímto reaguješ na něj.

Na nálezy jsem opravdu nekoukal. A jestli se tím chlubí kde to vykopal... super. Můžu přidat fotky jak to teď v parku vypadá...

Který je to příspěvek???

martywerwolf👍👍

Já jsem z Liberce, ale hlásím že jsem to nebyl já :-D Mě by ani nenapadlo tam jít hledat o:-) Mám raději místa kde jsem sám, hlavně po sobě nezanechávám bordel a vůbec ne díry. Mě by zajímalo na čí zakázku tam byl.

Na zakázku nepotřebuje lopatu ne? Třeba pro mě byla zakázka najít prsten v parku kde se šmajchlovali takže sem provedl prospekci a to bez nářadí a hlavně sem je neměl sebou. Městská policie mi neřekla nic a mohl sem hledat ta co to ztratila byla se mnou a našli jsme prsten.Takto to bylo ok.To byla moje zkušenost hledání v parku.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top