Praha a středočeský kraj??

Zdarec .... vezme někdo pod křídlo mladou a nadějnou hledačku?? :-) Samotné se mi nechce a ráda bych si zase po několika letech zamávala klackem ;-)

In der Kategorie Gruppen und gemeinsame Suchen, Erstellt von dolphinjane 1.3.2015 22:25

Klidně někdy mužem vyrazit jezdím docela často kdyztak napiš tady na LP nebo na rousalino @gmail. Com

Posílám e-mail a těším se na společnou hledačku :-)

Ahoj prespristi vikend tj.4 nebo 5.5., hledacka v Praze - zrejme les, mozna louka...kdo se prida? Ja Hloubetin...místo domluvime. Hlavne někdo, kdo nebude brečet ani nad stou zatkou od piva, dvacatym alobalem...a ze furt nic nemá a zahrabava 8-)

chodiš na prusko rakouskou válku?

ne, ale rad pujdu na jakoukoli valku :-D Občas zajdu na Štěrboholskou...

Nemyslel jsi náhodou 4.4. nebo 5.4. ??? Na kopání alobalu a víček jsem zvyklá, i tak si raději vezmu kapesník .-) Pošli mi e-mail, domluvíme se kdy a kde se sejdeme: dolphin.jane@seznam.cz

Já už čtvrtej rok prahu nechodím.Dával jsem v noci parky jako kinskou,petřin,kotlářku,cibulka ,vinohrady,jarov atd. ale diky tomu že se hodně upravuje a pokládaji se rošty jsem to přestal dělat.Na víc mne při poslednim hledáni na petřině ve tři v noci naháněla Pčr světlometama.... :-)okolí prahy je zajimavější ;-)
Tad tu prusko rakouskou potyčku jsem taky když to šlo chodil, ale to už je vic jak 10 let.

No na takové noční honičky já tedy moc nejsem :-( Spíše jsem samozřejmě myslela, jestli tu není někdo z Prahy a nebo Středočeského kraje např. z Praha východ. Odtud vyrážím na hledačku já a tak jsem myslela, jestli se někdo připojí, nebo mě pozve na hledačku :-(

Čau já s bratrem jezdíme hledat každý víkend tak se můžeš někdy přidat,jo a jsem Praha východ Kostelec nad černými lesy.

:-O :-D :-D :-D

jasan. u nas klidne pozvu az seberou brambor ;-)

Jsem z Prahy a dokonce z východní strany. Třeba se někde potkáme :-)

Taky Praha jsme dva auto mám k dispozici tak se může zajet

Čau,
Rád bych se někdy přidal k nějaké hledačské partě, jsem tak trochu začátečník, tak nevim co, kde, jak atd. Mohu v podstatě kdykoli po předchozí domluvě. Mám k dispozici i auto.
Kontakt : aukrohoffec@volny.cz :-)

Ahoj, přistěhoval jsem se do Prahy mám zkušenosti s hledáním. V Praze zatím žádné hledače neznám, chtěl bych se k někomu přidat, mám celý týden volno. Je tu někdo kdo by vyrazil?

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben