Praha a středočeský kraj??

Zdarec .... vezme někdo pod křídlo mladou a nadějnou hledačku?? :-) Samotné se mi nechce a ráda bych si zase po několika letech zamávala klackem ;-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil dolphinjane 1.3.2015 22:25

Klidně někdy mužem vyrazit jezdím docela často kdyztak napiš tady na LP nebo na rousalino @gmail. Com

Posílám e-mail a těším se na společnou hledačku :-)

Ahoj prespristi vikend tj.4 nebo 5.5., hledacka v Praze - zrejme les, mozna louka...kdo se prida? Ja Hloubetin...místo domluvime. Hlavne někdo, kdo nebude brečet ani nad stou zatkou od piva, dvacatym alobalem...a ze furt nic nemá a zahrabava 8-)

chodiš na prusko rakouskou válku?

ne, ale rad pujdu na jakoukoli valku :-D Občas zajdu na Štěrboholskou...

Nemyslel jsi náhodou 4.4. nebo 5.4. ??? Na kopání alobalu a víček jsem zvyklá, i tak si raději vezmu kapesník .-) Pošli mi e-mail, domluvíme se kdy a kde se sejdeme: dolphin.jane@seznam.cz

Já už čtvrtej rok prahu nechodím.Dával jsem v noci parky jako kinskou,petřin,kotlářku,cibulka ,vinohrady,jarov atd. ale diky tomu že se hodně upravuje a pokládaji se rošty jsem to přestal dělat.Na víc mne při poslednim hledáni na petřině ve tři v noci naháněla Pčr světlometama.... :-)okolí prahy je zajimavější ;-)
Tad tu prusko rakouskou potyčku jsem taky když to šlo chodil, ale to už je vic jak 10 let.

No na takové noční honičky já tedy moc nejsem :-( Spíše jsem samozřejmě myslela, jestli tu není někdo z Prahy a nebo Středočeského kraje např. z Praha východ. Odtud vyrážím na hledačku já a tak jsem myslela, jestli se někdo připojí, nebo mě pozve na hledačku :-(

Čau já s bratrem jezdíme hledat každý víkend tak se můžeš někdy přidat,jo a jsem Praha východ Kostelec nad černými lesy.

:-O :-D :-D :-D

jasan. u nas klidne pozvu az seberou brambor ;-)

Jsem z Prahy a dokonce z východní strany. Třeba se někde potkáme :-)

Taky Praha jsme dva auto mám k dispozici tak se může zajet

Čau,
Rád bych se někdy přidal k nějaké hledačské partě, jsem tak trochu začátečník, tak nevim co, kde, jak atd. Mohu v podstatě kdykoli po předchozí domluvě. Mám k dispozici i auto.
Kontakt : aukrohoffec@volny.cz :-)

Ahoj, přistěhoval jsem se do Prahy mám zkušenosti s hledáním. V Praze zatím žádné hledače neznám, chtěl bych se k někomu přidat, mám celý týden volno. Je tu někdo kdo by vyrazil?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru