Sondy k detektorům kovů Fisher

Diskuze o doplňkových a základních sondách,doplňkových a základních sondách pro detektory kovů Fisher

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 23.8.2010 17:52

Nazdárek
dokázal by někdo poradit jakou cívku koupit na F70?
Nevim jestli 28dd nebo 30x25 díky.

Prodám novou, nikdy použitou koncentrickou cívku 25cm a to včetně krytu (v záruce).
Sonda je kompromisem mezi koncentrikou nabo 2D variantou. Protáhlý, eliptický tvar poskytuje velmi dobré pokrytí, ale díky tomu, že se vlastně jedná o koncentriku, detektor vykazuje i výborné separační vlastnosti.
Cena dohodou....

Mám dotaz,jde nějaká sonda S.E.F upravit na Coin strika?

Bohužel žádná, tedy určitě ne bez zásahu do detektoru a to pokud nejsi opravdu odborník bych nedělal.

Zdarec, dokázal by někdo poradit jakou doplňkovou sondu šoupnout k F70 ce mám zálusk na 28DD má to smysl, je to hodně velký rozdíl oproti klasické cífce f70?Díky :-)

Ok díky, taky sem na ní koukal je to pěknej koláč. :-)

Díky, pochopila jsem, že by se zřejmě jednalo o zbytečnou investici. Díky

Mám dotaz.Je cívka Mars Tiger i na Fisher Gold Bug?

Podle této tabulky by sondy pro F5 a F19 měli fungovat na Gold Bugovi a obráceně. Teoreticky, když se seženeš Tigra určeného pro F5 (viděl jsem ho někde na zahraničním eshopu), mělo by to šlapat. Nebo si kup Discovery tady na eshopu :-)

http://www.fisherlab.com/hobby/detector-searchcoils.htm

Hoj, porovnával někdo z Vás 13'' cívky Detech Ultimate a Mars Discovery? Větší oblibě se zřejmě těší ultimátka, přímé srovnání dosahu, stabilyty jsem nenašel ani na zahraničních forech. Marska je dražší o 1300Kč, vyplatí se?

Tohle nejde říci obecně, jelikož obě sondy se na různých detektorech prostě chovají jinak. Někde jsou leepší Ultimate a někde zase Dicovery a to bez ohledu na cenu od výrobce.

Jde mi konkrétně o Fishera F75. Mluvil jsem s Tomášem, že bych se k Vám stavil a testnul je na polygonu. Mám to ale přes půlku republiky a tak bych se spokojil s radou od někoho, kdo je na tomhle klacku zkoušel.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben