Závěsná zařízení na kopací pomůcky.

Tak mě napadlo, že byste se klucí a děvčata mohli vyjádřit k tomu jak zavěšujete k opasku kopátka, bo zvlášť pro kuřáky je vekým plusem mít při hledání jednu ruku volnou. ;-)

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von kvakjir 14.3.2010 23:56

Dobré téma, taky už nad tím přemýšlím, co si vyrobit...

koukni SECRET dávám tam foto

Nejdřív jsem používal jenom elektrikářkou sdrhovací pásku navlečenou do očka pro pásek(nosím kšandy,přes břicho s páskem bych se težko ohýbal).Potom jsem kolegovi vyrobil takový kožený držák na motyčku,ale nedávno jsem koukal v OBI,maji velký výběr všech možných nosičů pro nářadí na páse a i bez kovu.

Já na vše mám jen kapsáče a batoh. V levé ruce rýč, pravá detík, levá kapsa dohledávačka, pod levou kapsou v kapse mobil a ostaní kapsy jsou na nálezy. Ostatní věci v batohu na zádech.

Podle toho kolik věcí tahám beru buď jen sumku na nálezy nebo taktickou vestu kam dám všechno, případně ypsilonky s náprdelákem když jdu na železo. Uchycení na lopatku/krumpáč bych okopíroval od opasku hasiče z 1. republiky.

..tak dobre a načo je vám manželka

Ze svých zkušeností je nejlepší zajít no nějakého staršího zaběhlého českého železářství a tam nakoupíte vše. Koženo kovová závěsná oka původně pro pokrývače nebo tesaře za pár kaček. Nerez lopatky , rúzná dloubátka a super rýček junior nejlépe v OBI. :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben