Dobré téma, taky už nad tím přemýšlím, co si vyrobit...
Závěsná zařízení na kopací pomůcky.
Tak mě napadlo, že byste se klucí a děvčata mohli vyjádřit k tomu jak zavěšujete k opasku kopátka, bo zvlášť pro kuřáky je vekým plusem mít při hledání jednu ruku volnou.
koukni SECRET dávám tam foto
Nejdřív jsem používal jenom elektrikářkou sdrhovací pásku navlečenou do očka pro pásek(nosím kšandy,přes břicho s páskem bych se težko ohýbal).Potom jsem kolegovi vyrobil takový kožený držák na motyčku,ale nedávno jsem koukal v OBI,maji velký výběr všech možných nosičů pro nářadí na páse a i bez kovu.
Já na vše mám jen kapsáče a batoh. V levé ruce rýč, pravá detík, levá kapsa dohledávačka, pod levou kapsou v kapse mobil a ostaní kapsy jsou na nálezy. Ostatní věci v batohu na zádech.
Podle toho kolik věcí tahám beru buď jen sumku na nálezy nebo taktickou vestu kam dám všechno, případně ypsilonky s náprdelákem když jdu na železo. Uchycení na lopatku/krumpáč bych okopíroval od opasku hasiče z 1. republiky.
..tak dobre a načo je vám manželka
Ze svých zkušeností je nejlepší zajít no nějakého staršího zaběhlého českého železářství a tam nakoupíte vše. Koženo kovová závěsná oka původně pro pokrývače nebo tesaře za pár kaček. Nerez lopatky , rúzná dloubátka a super rýček junior nejlépe v OBI.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.