20 Kreuzer

20 Krejcar 1841, "A" Vídeň, Ferdinand I. (V.) Dobrotivý

Coin data

Identified coin: Ferdinand V. (1835–1848) – 20 Kreuzer (20 Krejcar) (č. 542) Ferdinand V. (1835–1848) 20 Kreuzer (20 Krejcar)

User feedback

Diameter: 26,0 mm
Weight: 6,68 g
Mintage area: Rakousko (1 názor)
Ruler: Ferdinand V. (1835–1848) (4 názory)
year of mintage: 1841 (3 názory)
Nominal: 20 Kreuzer (20 Krejcar) (4 názory)
Material: Stříbro (Ag) (1 názor)
Coin ID: Ferdinand V. (1835–1848) – 20 Kreuzer (20 Krejcar) (č. 542) (3 názory) : 542, peetea: 542, GATTO: 542

Log in and help identify this coin.

Photo

20 Kreuzer
20 Kreuzer
20 Kreuzer
20 Kreuzer

Circumstances of the finding

Location:Ústecký kraj
State of soil:Dry
Depth of the finding:20 cm
Used detector:Fisher F44
14 votes
14 votes
viewed:
1050x,
comments:
20,
finder:
otrokcechystanu otrokcechystanu
photographed:
2 July 2021,
loaded:
2 July 2021

Post

Pěkná dvacka ;-)

Krasavec :-) ;-)

😁 Díky, kéž by všechny byly stejně pěkné....

Srdcovka 8-). Gratulatze ;-)

Krasavica 😉

Ten se ti povedl, je krásný ;-)

Gratulace super kop nádherné :-)

Pěkně otročíš! :-O Samý parády, gratulace! ;-)

Parádní kopanec...

Paráda, gratulka ;-) ;-)

Moc pěkný ale na škoda že nedávás nalezovky fota je to na pováženou jestli jsou kople :-)

kaja : jsem si vědom. Nicméně nejsem zaměřený na intenzivní práci s focením při hledání. Je to časově náročné. Když hledám, hledám 8-10 hodin v kuse a nerad se rozptyluji jinou činností...holt taková je již má letora. Je to zvyk z časů mého zaměstnání při výškových prací na VVN.
Někdy ta nálezová fota udělám, ale když to budu dělat pokaždé, ztrácí pobyt v přírodě a hledání pro mě cenu, protože min. pětinu času mi vezme hraní si s focením.
Za pravdu ručím vlastní ctí....je to sice v dnešní době poněkud archaické, takto ručit za pravdu, ale tak jsem byl vychován. Lež a pokrytectví nenávidím stejně, jako válku, armádu, nesvobodu a.... otroctví ve prospěch státu. ;-)

Otroku, kopl sis fajn dvácu. ;-) A s tou vlastní ctí úplně souhlasím, mám to nemlich stejné. Hanba by mě fackovala... ;-)

Tohle mi přijde důvěryhodne že je to kople tak ať se ti daří další :-) ;-)

ufo : přesně tak. SVĚDOMÍ již dávno není "cool", ale když ho má člověk živé a "řízne" si do něj, tak to opravdu bolí a špatně se s tím spí.

kaja : díky. Myslím, že když kopnu něco pěkného, co bude stát za to to sem dát, budu se snažit vzpomenout si a tu nálezovou fotku udělat. Rozumím tomu, že to smysl má, že to má jistou vypovídací hodnotu

Po takovým coming-outu už není možné pochybovat :-D :-D ;-)

Foceni nalezovky nezabere petinu casu z hledacky, to je nesmysl.... Vzhledem k tomu ze se kope vetsinou srot tak pak nafoceni tech 15 slusnych nalezu je tak na 15 minut. Je to o lenosti a pohodli. Neco jineho je toceni pri hledani jak to delaji youtuberi, tam ano, tam je to casove narocne. Kdyz hledam 6 az 8 hodin pak nefotim hodinu nesmysly. Vyndam mobil cvaknu 3x pokazde jinak a dobre. Kdyz jsem unaveny ke konci min fotim. Kdyz je bahno nefotim. Ale je pak fajn po zpatecce mrknout na nalezovky... Nicmene kazdy to ma jinak. Ja mam z pekne nalezovky pozdeji strasnou radost... Fotim i okoli pokud to jde. Snazim se chytit atmosferu okolo. To pripadne chlubeni se nalezy co nejsou kopnute, tak asi takhle: radost mi to neprinese....ano rad se pochlubim tim co kopnu. Na aukru muzu nakoupit cokoliv. Nic z toho nemam....

johnek : ;-)
Jo jo... máš pravdu. Přehnal jsem to. Ale nejde o "lenost či pohodlí"", ale já prostě na to focení a vůbec ony virtuální práce nejsem. Ne že bych to či ono neuměl, ale jednoduše mě to ničím neobohacuje. A navíc, nikdy jsem se fotkami neprobíral. Také žádné ze svého života nemám, protože žádné nesbírám. Nedělá mi zrovna dobře, když mě přepadají sentimentální pocity....
Také jsem tak zabraný do hledání a tak rozjetý, že mám skutečně dojem, že mi to krade čas. V lese to ubíhá tak rychle, že bych chtěl, aby bílý den měl aspoň dvacet hodin.
Ale ano, pěknou přírodu či dokonce zvěř si sem tam fotím, ale potom to stejně uložím na nějaký disk a jestli to "nezplesnivý", tak se na to jednou možná podívají moje děti, až se budou probírat tím nicdědictvím...😁
Jo a na Aukru, jako prodejce či kupec, jsem zatím ještě nikdy nebyl. A ani nikde jinde....vyjma tady na LP.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top