Artefakt

Artifact category

Identified category:
User feedback: Commemorative badge Sudetenland (1938) (5 názorů), Counterfeit - copy - fake (3 názory) jelda80: Counterfeit - copy - fake, cobasico: Commemorative badge Sudetenland (1938), SirMaik: Commemorative badge Sudetenland (1938), nadlacan: Commemorative badge Sudetenland (1938), dirt: Counterfeit - copy - fake, : Counterfeit - copy - fake, hexpd: Commemorative badge Sudetenland (1938), Rob123z: Commemorative badge Sudetenland (1938)

Log in and help identify this find.

Photo

Artefakt
Artefakt
8 votes
8 votes
viewed:
3120x,
comments:
15,
finder:
Jenda19 Jenda19
photographed:
20 March 2017,
loaded:
25 March 2017

Post

Podle mě polská fantazie :-D :-D

Hoď odkaz na originál :-D

Pamětní odznak Sudety 1938, už tu jsou dva ;-)

Jeldova fantazie :-) :-D

Je to odznak župy Sudety-neoficiální odznak Sudetoněmeckých Freikorps, v perfektním stavu 4500 éček a ten tvůj je v hodně dobrý stavu pokud je to orygo, podle mě je v pořádku gratuluju.

A tak omluva :-) :-) člověk se furt učí :-D :-D

podle me je to kopie. Tento odznak je extremne vzacny a kdyz se jednou za par let objevi na trhu, prodava se az za $14.000, proto se dela spoustu falz. Kdyz porovnam s originalem, tak mezi letopoctem ma byt smalt,,tento byl zrejme pouze nabarveny. Dale font letopoctu je trochu jiny a celkove se provedeni odznaku lisi v malych detailech.

A já říkám, že je pravej!

Je to nalezenec našel jsem ho v lese

Naprostej mazec, gratuluji! Jestli je originál (neumím přesně posoudit), tak je to superkop. :-)

Zdravim. Poradíte mi někdo jak a kde ho prodat? Mám taky jeden 100% originál koplej a spolu s dalšímy byl v zavařovačce a je velmi zachovalý, podobně jak na obrázku výše, jen ty barvy mezi letopočtem u mého jsou nezničené. Nevím co za něj chtít a nevím jestli je dobrý nápad ho dát do nějaké aukce. Díky za každou radu.

Luxus! ;-) :-)

Hide: Pokud chceš nálezy prodávat, tak tenhle koníček nedělej, nasnasim když někdo hledá pro peníze. :,-(

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top