Asi žertík

No pěkný večer asi žertík od prospektora 🤣

Artifact category

Identified category:
User feedback: Modern waste (2 názory)
JohnDeeere: Modern waste, Wladyslav: Modern waste, Admin's vote (?)

Log in and help identify this find.

Photo

Asi žertík
Asi žertík

Circumstances of the finding

Depth of the finding:2 cm
Used detector:Legend
3 votes
3 votes
viewed:
2719x,
comments:
32,
finder:
Morningstar Morningstar
photographed:
5 February 2023,
loaded:
5 February 2023

Post

Mu můžeš poděkovat :-D
Já viděl lepší kousek, ten si ovšem vykopal jistý hledač sám. Dva roky potom, co ho tam zakopal. Ani pochlubit se nechtěl. :-O

:-D :-D

Pěkný drobek :-D

Taky uz jsem to nekde videl.

Ale zase, je to pořádný kolo! ...

Už jsem si říkal, že se třeba žádný nenajde....
Nezastírám inspiraci Warcalem :-D

Zlatý ID Ahoj SS :-D :-D :-D

Ale fikane si to naraficil hnedka na zacatku stare cesty 😁

A kromě tohoto jsi tam jeste neco našel?

Ja prd kamarad 20 15 30 krejcar

Dávám palec nahoru 👍 to je ale kolo 😱👍🤣👍

:-O....nemám 8-)

Morning on to tam(nebo podobné) naraficil v každém lese, když budeš důsledný, budeš mít sbírku.

Jsme mu na stope 🤟

"www.lovecpokladu.cz 2022" - na to že je tahle placka rok v zemi je docela dost chytlá o:-)

Je to olovo, na to se rádo chytá kde co... :-D

Kolik si jich zakopal ?.....Doufám, že si nezabloudil k nám... :-O :-D

Prospektor.... Jsi prase 🤷‍♂️

JohnDeeere, trochu silné slovo... Čím jsem si ho zasloužil??

Nelíbí se mi to.....je to prasečina, až tohle začne dělat každej můžem se rovnou dát na kešky nebo malovaný kamínky.......

Díky za názor, ale měl bych k tomu komentář...

Prasečina u mě je
-- když najdu v lese vykopanou díru i s nechtěným nálezem (časté)
-- když najdu v lese brokovky a hilzny pohozené u stromů i jen tak volně (velmi časté)
-- když najdu v lese na pařezu či na stromech nechtěné nálezy (časté)
Úplně košer u mě není ani to, když se na kraji pole či jinde zakopává sklenice s nechtěnýma nálezama.

Dal jsem si se svým výrobkem práci a považuji ho za svoji vizitku na navštívené lokalitě. Nevidím v tom nic, co by bylo úplně špatné. Když to bude dělat každý (a to nebude), pořád toho bude míň než brokových spodků :-)

No, ja si taky myslím, ze uziti slova prase je v tomto případě dost silna kava. Tím ze nekdo zakope jednu, ci vice (neanonymních) kravinek se jeste nestava cunetem. To je pruzkum frekventovanosti dané lokality a tahle placka si teda v zemi nepobyla dlouho. A Prospektor chodi po lese s mega batohem a sbira do nej bordel vcetne pet lahví. Kdo z nas to delá? Johne deere v tomto směru mu rozhodne krivdíš.

No musím říct že tyto dnešní nesmysly zahrabané do země nemám vůbec v lásce a nejsem sám. U nas v Příbrami i kolem až za Milín můžete kopnout falza l německých odznaků. Kdysi je tu rozhazoval i zahrabával jeden můj známý a hrozně se tím bavil. Několik jsem jich našel a byl jsem dost nasranej, protože je zahrabal do míst, kam jsem chodil na originály. A hlavně jsem nebyl sám a dodnes mi někdo z hledačů volá, že zase našel odlitky toho pitomce. A k tomu olovu tady, zahrabávat do přírody velký koláče olova je pitomost, je jedovatý a přesně jak tu někdo píše že kdyby to dělal každý, tak je v zemi všude zbytečný bordel navíc. Prospektor by to měl dát do sběru a za ty peníze si koupit třeba nějakej pěknej bodák nebo odznak a né tohle. Přijde mi, že lidé co mají potřebu toto dělat, na sebe chtějí upozornit a myslí si jak jsou vtipní. Při nálezu takové věci já osobně mít po ruce toho dotyčného, tak bych ho nakopal do řiti. Takové mám v tu chvíli myšlenky 😁😉 Ale samozřejmě jak píše Prospektor, kdo nezahrabává díry je i pro mě totální blb a toho bych nakopal i do koulí, viď Bezouško. Smůla až tě zase potkám v terénu, to bude hodně bolet.

To jako fakt ... ???

Mauser to napsal jasně a srozumitelně......
Prospektor....... Klidně tímhle novodobým odpadem zamořuj lokality dál, koneckonců je to rozhodně lepší než zmiňované petky....

Nechtěl jsem tu udělat haló ale můžu říct že les je krásně čistý todle byl signal po 2 hodinach

Ono toho v něm moc nebylo ani před tím.

Rozhazovat či zakopávat falza je fakt přes čáru, to by mě teda nenapadlo. Ale taky už jsem o tom slyšel.
K tomu olovu - argumentujete, jak je olovo špatné. Jasně, je. Ale z těch kil olověných projektilů a kulí, které jsem v lese vykopal a odnesl, jsem do něj vrátil jen zlomek. Výroba "vizitek" stojí čas a něco peněz, tak jich moc nevzniklo. Kdybych tím "zaplavil" lesy, tak je to tu asi častěji....
Tenhle kus, co našel kolega Morningstar, je velikostí vyjímečný a ojedinělý. Zbylo mi v plecháčku po tavení nějaké olovo, po zchladnutí jsem ho vyklepl a použil.

Ještě jednou musím konstatovat, že inspirací mi byl Warcal. Koho moje "vizitka" o návštěvě lokality pobouřila, tomu se tedy omlouvám. A to je tak asi vše, co bych k tomu chtěl napsat.
A už mi nepište žádné vulgarity, prosím :-)

No o olovu sem sice nenapsal ani slovo.....mě vadí tohle celkově i kdyby to bylo z bronzu..... Uvědom si co se stane až takovýhle výrobky začne rozhazovat víc lidí........ Já kdybych tohle kopnul a ještě ke všemu na tom četl prospektor...... Protože co si budeme říkat kdo neví že je to jinak tak tě má za toho idiota z YT tak to vzteky rozšlapu :-D ;-)
Za to prase se omlouvám..... Byl sem příkrý.

JohnDeeere - uvědomuji si, že Warcal (a možná někdo před ním) dal příklad. Upomínku, vizitku, navštívenku, nevím jak to lépe nazvat. Nikdy jsem Warcala a ani nic podobného nekopnul. Vyjma jednoho svého kousku :-) :-) Nemám obavu, že bych se podílel nebo dával návod k nějakému masovému jevu, kdy se v každém lese vykope "iks" upomínkových výrobků. Dá to práci a něco to stojí.
Klidně jsem mohl "prospektora" zapřít a svádět to na toho jůtůbového. Ale nepovažuji své výrobky za kdovíjak škodlivé, navíc jde fakt o ojedinělou věc. Neřekl bych, že se ti povede někdy nějakou mojí "vizitku" vykopat :-) :-)
Omluvu za vulgaritu rád přijímám, příkrost z rozčilení chápu ;-)

Je fakt prospektore, že za ty tuny odneseného šrotu a bordelu z lesů, luk a polí, máme právo si tam nějakou tu věc zahrabat, i kdyby to mělo být pro příští generace. To už bude archeo nález a budou to luštit po které kultuře to asi bylo😁 Zatím jsem nic nezahrabal, ale možná něco vymyslím. Nějaký poklad složený ze současných sběratelských věcí. Jednu časovou kapsli se vzkazem jsem uschoval na zámku ve Stráži pod Ralskem a čekám až na ní někdo narazí a zavolá mi na telefonní číslo, které jsem tam napsal. Zatím nic. Asi zábavnější by bylo vykopat třeba krabičku s nějakým nálezem a tel. číslem hledače co to tam zakopal. Zavolat mu hele teď jsem kopnul tvou krabičku a moc dík za tu botovou přezku co jsi do ní dal. Mám z ní radost. Jsou totiž hledači co vyhazují nálezy i do sběrných surovin, ne jen barevné kovy, ale třeba pixlu plnou neroztříděných nálezů, už jsem to našel několikrát. Byla tam třeba hornická přezka RU i bronzové předměty, válečné. Prostě idioti, na co to potom hledají, když to vyhazují. Asi nim jde jen o cenné zlato nebo jiné drahé kovy, či mince co z peněží. Kdyby ty věci radši vložili do krabice a někde v lese zakopali pro nové mladší, nebo začínající hledače, kteří by z toho jistě byli unešení, udělali by lépe. Už jsem se moc rozepsal radši končím. Jó a ty nezahrabávače doporučuji do té řiti nakopat každému kdo je v terénu uvidí. Jinak nám to hledání opravdu časem zatrhnou. Hledání zdar👍😉

Mauser - hezky jsi se rozepsal :-)
Asi bude dost záležet na tom, jaká "nátura" mojí vizitku (či jiného Warcala) vykope. Řekl bych, že se jich už pár asi vykopalo, jen to vykopal někdo, kdo tu na LP nemá registraci. A buď to zakopal zpět, nebo si to odnesl.
Kdybych vykopal něčí "vizitku" já, byl bych potěšen. Fakt :-) :-) Alespoň bych prvně v životě kopnul něco schovaného a ne ztraceného či zahozeného...
Včera jsem znovu zkusil stejný les jako v sobotu, jestli se s nálezy neumoudří. Nestalo se :-/ :-/ Zato jsem nejméně desetkrát narazil na pohozenou brokovku, čtyřikrát jsem narazil na ledabyle zahrnutou díru s nechtěným nálezem.... o:-) o:-) To mi přijde fakt větší zlo, než kdybych narazil na něčí "uloženku".
Doufám, že další "vizitku" Prospektora vykope a zveřejní někdo, koho to nenaštve - spíše pobaví ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top