Kriegserinnerungsmedaille

Našel jsem jí na mé oblíbené ústupovce spolu s tankánem.Němci rádi nosili vyznamenání, které obdrželi v první válce.Nedaleko jsem tam kdysi našel i belgický kříž 1915 spolu s WW2 odznaky.Mám ho v příspěvku z 1 července 2021,kdyby jste se chtěli pokochat. Hodně štěstí všem kamarádi.

Artifact category

Identified category:
User feedback: Kriegserinnerungsmedaille (1 názor) oisean: Kriegserinnerungsmedaille

Log in and help identify this find.

Photo

Kriegserinnerungsmedaille
Kriegserinnerungsmedaille
Kriegserinnerungsmedaille

Circumstances of the finding

Used detector:Vanish pětikilo
11 votes
11 votes
viewed:
775x,
comments:
13,
finder:
oisean oisean
photographed:
7 May 2023,
loaded:
7 May 2023

Post

Moc krásný👍👍👍👍👍😄

PLS řekni mi místo 😂😂🙏

Ondro, ani za mák :-D a díky že se líbí ;-)

👍👍👍

Gratulace :-O 8-)

Nebuď labuť a řekni mu to místo 👍 já tam nepojedu neb už toho mám toliko že začínám mít problém kam to dát 👍☝️👀 já všechny mé lokace vykecam ať se pomejou i další.☝️😮😉☘️ Až budeš ve stádiu že vše skoro vše máš pochopíš.☝️😮🤗🤣🤣☘️ Nález pěkný gratulujeme 👍☘️✌️🏅

Děkuji vám kamarádi. 👍... 🤫... Tak dobře, bylo to u pampelišky a nedaleko rostla taková veliká kopřiva. :-P

Hrobar✌️, už velice dlouho se mi nedaří možná kvůli místu😐, asi si typnu že místo ve Středočeským kraji neznáš ani jedno co, případně aspoň poblíž😃? Zkouším to tady už docela dlouho, různě, nikde nic všechno vybraný, totálně prázdný nebo úplně zdemolovaný lesy, nechci být nějak drzí nebo vlezlý, ale že mi si mi do soukromí zprávy nenapsal nějaký typy na místa😉? Kdybysi náhodou něco věděl tak já teď asi 2 týdny nebudu moct hledat😐😑, takže pokud to sem napíšeš tak by to zatím vybrali dřív než bych se tam stihl podívat🤔, já vím je to hodně drzá otázka, ale, odznaky sem bohužel nenašel žádný, o což se snažím už dlouho, ocením jakoukoli pomoct, když odmítneš naprosto to pochopím, ale kdyby náhodou děkuju moc o:-) :-D 8-)

Trejton: střed je supr. Je tady vše. Chce to jen trpělivost... 8-)

..a netahat ze země každou prskavku o:-)

Harymar, no když jsem zkoušel válku v okolí tak nikdy žádnej odznak nepadl, vždy sem tam našel hromadu vystřelených nábojnic(které taky sbírám takže jako v poho) ale když vidím co tu vkládáte za příspěvky..., většina z těch příspěvků bývaj právě že z hranic, a jinak když už jdu tady v okolí aspoň na mince tak Teda ve většině případů úplně prázdný lesy, a to sem chodil i podél historických cest, mám teď v plánu další typy u hranic, ale nejdřív ještě pár lokalit v tom středu no, hele pokud tam opět nic nebude tak už mám doporučenou lokalitu u hranic, kde už musí něco být..., a Janek67 to už sem dávno vyřešil a už to znovu odmítám řešit, opatrnost nadevše;-) 8-)

Trejton. Já jsem ze středních Čech a taháme válku s tátou hodně ame hodně často :-D :-) stačí chodit a chodit a jenom chodit! A jednou to trefíš! Věř mi ;-)

Trejtron - trpělivost, ono to přijde. Já od hranic nejsem a i tak občas něco najdu.

Dobře to už se ozývá docela dost lidí, už mi nezbývá nic jiného než vám věřit :-/ :-D, chápu trpělivost, najednu stranu je pravda že nechodím zas tak často a pravidelně, rád bych ale nejde to...:-/, ale za ty, 4 roky s detektorem sem přece jen dost lokalit stihl, už sem zmatený kde dělám chybu :-O

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top