Mince místo nákupu.

No a jak jsem valil z práce najít tu stou minci, tak jsem zapomněl nakoupit jídlo. Tak jsem ještě rychle kopl minci 101, a musel jsem do obchodu. Jenže mě vyhodili, že nemám roušku, ah jo. Naštěstí jako fanoušek komety vozím na skle šálu. Jo, tady tu taky neznám, tak si tipnu liard Bavorsko. Tak jsem zvědav na mistry určovatele.

Coin data

Identified coin: Ernst von Bayern (Erzbischof von Köln) (1573–1612) – 8 Heller (č. 6498) Ernst von Bayern (Erzbischof von Köln) (1573–1612) 8 Heller

User feedback

Diameter: 15,0 mm
Mintage area: Kolín nad Rýnem (Köln) arcibiskupství (1 názor)
Ruler: Ernst von Bayern (Erzbischof von Köln) (1573–1612) (1 názor)
year of mintage: 1574 (1 názor)
Nominal: 8 Heller (2 názory)
Material:
Coin ID: Ernst von Bayern (Erzbischof von Köln) (1573–1612) – 8 Heller (č. 6498) (3 názory) : 6498, Master2: 6498, : 6498

Log in and help identify this coin.

Photo

Mince místo nákupu.
Mince místo nákupu.
Mince místo nákupu.
Mince místo nákupu.
Mince místo nákupu.

Circumstances of the finding

Location:Jihomoravský kraj
State of soil:Damp
Depth of the finding:15 cm
Used detector:zero ii.
Submitted to: Muzeum ve Šlapanicích
15 votes
15 votes
viewed:
2076x,
comments:
13,
finder:
odysseus odysseus
photographed:
10 September 2020,
loaded:
10 September 2020

Post

Už se nedivím, že ty mince skáčou sami z hlíny, jen tě slyší přicházet na pole. :-D

Foto zdola rozšiřuje ramena, není to tak hrozný. Ale divím se, že mu ty potvory kulatý skáčou jak divý. :-D :-D :-D

Mám detektor jak Gulaši hokejku!

Pane Mr. Denár, děkuji mnohokráte. Ty bavory jsem trefil, ale navíc jsem se nezmohl. Tak zase církevní mince. Zajímavé pole. Ještě jednou díky!

Ty jo, teprve druhej kousek tady! Gratulace převeliká! 👍

Taky hezký kousek-gratulka ;-)

Mince famózní...ale Jednou Tygr, navždy Tygr. ;-) :-D
Gratulace a palec.

koukám že si taky meješ čelo až na záda :-D :-Dmince parádní. ;-) :-)

Kdyby nechali přes léto zavřený hranice, mohli jsme se s virem vypořádat na našem malém plácku. Teď se bude do zimy blbnout s rouškama, trochu se to utluče, mnoho lidí se vyléčí a snad to dáme bez nějakých větších následků.
Ovšem pak přijde lyžařská sezóna a pofrčíme na nový vlně. A to se bude dokola opakovat tak dlouho, dokud se celý národ nepromoří křížem krážem a nedojde k vytvoření imunity jednotlivců. Že to dost lidí odsere je hotová věc.

Vezmeme detiky, půjdeme pipat a když na sebe nebudeme flusat budeme zdraví, tupci ať si uzijou Chorvatsko nebo jinou řiť, v zimě Alpy a jedno který. Mě je to fuk, léto na polích, zima v lese nebo na loukách.

Já nejsem zcela proti rouškám. C o mě sere je, že nechodím, po discotékách, nesmrdím na Jadranu, umejvám si ruce a splachuju, nedemonstruju a tak, no prostě chorobu nešířím, ale nakonec to zase odseru rouškama v práci, obchodě, všade, Na mej plešatej palici by se stejně virák neudržel.

Nenaděláš nic. Máme demokracii, jezdit si můžeme kam chceme, litadel sem neviděl na jako kluk za rok jako teď za dopoledne, migrace přináší riziko. Kopce pro lyžaře tu máme taky, bazénů nejvíc v Evropě - stačí osolit s nás Jadran, stejně se tam vedle tebe rozvalí soused. Kdybychom všichni spořádaně seděli doma na zadku nebo se potulovali po ČR, o víru jsme mohli max číst v plesku nebo jak se ty "noviny" jmenuji.

Gratulace super kop nádherné :-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top