Torzo

Ahoooj
po dlouhe dobe okopana malickost...odhrabl jsem prsty hlinu z krize a horni packa div neupadla,drzi jen tak tak,tak uz se asi do dalsi ocisty poustet nebudu,at neupadne
Rozmery 45mm x 45mm ,vaha 16,91g
At se Vam dari!!!

Artifact category

Identified category:
User feedback: Cross of Merit, Second Class (20 názorů), Badges (1 názor) TOMIIIK: Cross of Merit, Second Class, kovboj78: Cross of Merit, Second Class, GATTO: Cross of Merit, Second Class, Master2: Cross of Merit, Second Class, : Cross of Merit, Second Class, Kapsa: Cross of Merit, Second Class, S.T.W.: Cross of Merit, Second Class, Willard: Cross of Merit, Second Class, tutovka: Cross of Merit, Second Class, ZKUBLA: Cross of Merit, Second Class, 123Martin: Cross of Merit, Second Class, MODREY: Cross of Merit, Second Class, waffen: Cross of Merit, Second Class, Vrky_cz: Cross of Merit, Second Class, Pavuccik: Cross of Merit, Second Class, SirMaik: Cross of Merit, Second Class, Octawist: Cross of Merit, Second Class, wiky: Cross of Merit, Second Class, draggo: Cross of Merit, Second Class, Frenkmer: Badges, Jenda22: Cross of Merit, Second Class

Log in and help identify this find.

Photo

Torzo
Torzo
Torzo
Torzo
Torzo
Torzo
Torzo

Circumstances of the finding

Location:Pardubický kraj
State of soil:Dry
Depth of the finding:10 cm
Used detector:Xp ORX
10 votes
10 votes
viewed:
1266x,
comments:
9,
finder:
TOMIIIK TOMIIIK
photographed:
15 September 2019,
loaded:
17 September 2019

Post

Gratulka pane kolego. Nová mašinka sosá což? 8-)

Gratuluji. Jo ORX jede. :-D

Kuciii proto pisu,ze po dlouhe dobe nalez,pze ten prechod ze zlutaka na orx mi dal docela zabrat :D ted uz myslim ale slape solidne,uz neco i pada :-)

Dobré gratuluji. :-) :-) Také ho mám z minulého měsíce. Jinak v čem ti prosímtě dalo ORXko zabrat? Dyť není moc co nastavovat. :-) :-) Já jenom jestli třeba nedělám něco špatně. Já zapnu, dám většinou Coin Fast, odladím, pošteluji aby nebyly prozvuky a jdu. :-D :-D Každopádně přeji ať se daří a šlape. :-)

Hledal jsem v tom jenom vedu :-D uz tam mam svuj program,co jsem tak wodzkousel a dobryyy ;-)

Tak to jo. :-) Já ještě ani nemám svůj prográmek, nastaven. Poslední dobou, když je čistej les tak chodím i v tom 1.programu Gold. To bere fakt titěrnosti :-D Ten obol jsem našel díky tomu. Na Coin Fast se to moc netvářilo.

Super, tohle je můj sen najít, jednou jsem byl hledat s kolegou z okolní vesnice a on to kopl přímo přede mnou :-) ;-)

Já můžu teď čerstvé potvrdit že šlape super i na pláži. Jen zlobí na mokrým písku což se ale taky dá vyštelovat. Na suchým se dá v klidu na fast, ale na mokrým to je lepší hodit na golda a zvýšit reaktivitu jinak neodladíš. Ostatně na yt je k tomu dobré videjko 8-)

Gratuluji Tomiiiku. Bylo to zajímavé a nečekané nedělní setkání. Ať se ti dílo daří.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top