Všeobecný odznak 25

Ahoj všichni. Tento odznak jsem zakoupil na aukru jako originál,ale nejsem si jistý pravostí.Prosím všechny znalé o radu ohledně pravosti. Děkuji všem.Zdeněk

https://aukro.cz/vseobecny-utocny-odznak-za-25-nasazeni-original-pudni-nalez-6982093265

Artifact category

Identified category:
User feedback: Combat (1 názor), Counterfeit - copy - fake (1 názor), General attack (1 názor)
popakli: Combat, Franz1983: General attack, Kroo: Counterfeit - copy - fake, Admin's vote (?)

Log in and help identify this find.

Photo

Všeobecný odznak 25
Všeobecný odznak 25
Všeobecný odznak 25
Všeobecný odznak 25
Všeobecný odznak 25
Všeobecný odznak 25
Všeobecný odznak 25
Všeobecný odznak 25
2 votes
2 votes
viewed:
2207x,
comments:
12,
finder:
popakli popakli
photographed:
4 February 2021,
loaded:
5 February 2021

Post

zkus porovnat
http://www.warcross.cz/wordpress/wp-content/uploads/asa-25.jpg
http://www.warcross.cz/wordpress/?p=4723

Na porovnání ta samá kopie. Vše špatné - uchycení jehly / záchyt jehly / číslo / logo jabloneckého výrobce.....
https://www.warrelics.eu/forum/allgemeines-sturmabzeichen-forum/allgemeines-sturmabzeichen-25-a-678032/

Dietr kamaráde To je docela maso vypláznout skoro sedmičku za fake. Co si nekopnu tomu nevěřím. Protože se v tom nevyznám. Jednou jedinkrát jsem něco měnil a víš jak to dopadlo... :,-(

Ta lahev se bude hodit :-D

Kamarád koupil jednou na aukru moždíř a byl plastový.To ale nevěděl,protože moždíř byl s letopočtem 1915 a celý začerněný ,jako by byl doopravdy z litiny.

To já takhle prodal originál obrazu s loveckým motivem. Dědictví po dědovi. Nikam se nehodil a nebyl kam dát, tak šel na aukro. Obraz pocházel z dob těsně po válce, kdy lidé z vesnice nabehli na místní zámek a co nebylo přivařené se ukradlo :-D, zřejmě. Jaké překvapení bylo, když mi pak kupující oznámil, ze jde o repliku, ze je poškozený, ze je podpis falešný a ze on sám je ten největší znalec na světě. A ze chce minimálně třičtvrtě ceny zpátky. Ale ze si obraz jako ponechá, abych neměl náklady na poštovné. Jinak prý podvod a policie :-D. Nestalo se nic.. Tak pozor, na aukru se dá vydělávat i takto.

:-O

Příště bude rozumnější ptát se ještě před nákupem.. Ale nic není ztracený. Napiš prodejci ať Ti vrátí peníze. Když nebude chtít, zkus nejdřív kontaktovat podporu Aukra. Když ani tak ne, jdi s tím normálně na policii ;-)

Cartmen Aukro se od toho distancuje, stačí když prodejce bude stále tvrdit, že si stojí za svým, že je to origo a že nic neporušil, a aukro od toho dá ruce pryč,dokud nepodáš ohlášku na policii. Kupující který si naběhl musí prokázat, že dotyčný mu prodal kopii. Kupující musí zaplatit znalecký posudek atd, a když to ani nepomůže,tak soudně a když si to spocitáš co tě to bude všechno stát než vyhraješ,tak dotyčný dostane max. podmínku a bude ti to splácet po 100 měsíčně.

Takže ty bys mu ty prachy jen tak nechal? Postupoval bych jak jsem psal. Pochybuju, že se prodejce nechá kvůli pár tisícům vláčet po soudech.. Nejspíš mu to vrátí celý aby měl klid. Záleží jak se k tomu postaví kupující. Třeba to nechá bejt a vezme si z toho ponaučení.

Řeknu to asi tak, prachy bych mu nechtěl nechat, ale vím jak jse k tomu postavilo aukro. aZ to, že chrání zákazníka i když prodejce poruší pravidla pro vystavení zboží, tak to jsou jen keci, a ty kdyby si se chtěl domáhat svých práv, tak se stejně ničeho nedomuzeš, teď záleží jestli je prodejce srab a vzdá to nebo bude dělat, že o ničem neví, že je to origo a ať mu dokážeš, že to tak není a rozhodně ti nebude stačit, že někdo povídá, že je to kopie, pak záleží jestli se zalekne toho oznámení na policii a vrátí dřív prašule než to podá kupující, někdy to zafunguje, a někdy ne a to ti sem zrovna jednoho šmej...A můžu napsat, který se toho nebojí a vesele prodává kopie dál na aukru.

Jó a určitě je to i ponaučení pro všechny kdo neznají ať nekupují, už jen cena za origo kousek je ještě nikde jinde. Než co tady dotyčný zaplatil za kopii.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top