Zapalovač

Odložil jsem svou lepší polovičku u mojí sestry a tak mi vznikla volná hodina a protože les je kousek zkusil jsem to ( a do branišovského lesa kde straší a dějou se tam hrozné věci) no nic po 50 minutách jsem to vzdal komáři vyhráli takže kromě pár soc korun a podkov padl jen tenhle rozpadlý zapalovač...... Nevěděl by někdo co to mohlo být za zapalovač?? Trochu mi to připomíná zapalovače z 2svět války ale v tomhle se nevyznám poradíte prosím??

Artifact category

Identified category:
User feedback: Lighters (1 názor) Budweiser73: Lighters

Log in and help identify this find.

Photo

Zapalovač
Zapalovač
Zapalovač
Zapalovač
Zapalovač

Circumstances of the finding

Location:Jihočeský kraj
State of soil:Damp
Depth of the finding:25 cm
2 votes
2 votes
viewed:
179x,
comments:
10,
finder:
Budweiser73 Budweiser73
photographed:
19 May,
loaded:
19 May

Post

Týýý vole, von se nejmenuje Budvar jen tak. On je z Budwaizu. Zdravím chlape. Branišovský lesík, tys tam nepotkal tu oběšenou a další umrlce ????? No buď rád, žes tam byl ve dne. A co se tam děje bez světla, nechtěj vědět. Kdysi dávno tudy chodila sekretářka mého kolegy ráno do práce na betonárku a ta by ti mohla povídat. Ale určitě je už v důchodu a jméno si nepamatuji....O lesíku v Branišově se ví, teda kdo vědět chce.....je to už legenda... 8-) 8-) 8-) 8-)

Joo zapoměl jsem, máš tam palec a tohle vypadá na válečný zapalovač...

Drahý kolego ses překoukl 😀tam nemám budvar pro ten jsem jen vyučenej😁😁😁a byly doby kdy jsem chodil do branišovskýho lesa hledat bubáky a ono nic a těch oběšených tam bylo víc i zastřelenej voják a spadlá helikoptéra 😁😁jen mě se nikdo neukázal asi jsem větší strašidlo než oni😀😀jooo zapalovač mi připadá na válečný jen mi tam chybí ten adolfovo větrník

Traxxas.....a máš pravdu jsem z budweisu 😁😁😁proto ta přezdívka i s ročníkem😁😁😁a dík za palec

No proč bych ti říkal Budweiser, když my tady u nás na jihu to máme přeci jinak, né??? Pro nás Jihočechy to bude vždycky Budvar. Tak doufám, že jsem se tě nějak nedotknul. Pokud ano, tak napiš, a já se umravním....Přeji pohodu a dobré pípance... :-D kolego z Jižních Čech a z Budějic.

Mě si se fakt nedotkl neboj😁jen Budweiser znamená budějčák neb budějovický Budvar je Budweiser Budvar proto mě to pobavilo😃 tak teď zas doufám já že jsem se nedotkl tebe .....a kolego z jihu třeba se někde potkáme bude mi potěšením

Mě také kolego a bude mi ctí. Je hezké, když se dva sejdou na stejné vlně....👍

Jé tady vzniká nová láska 🤣🤣🤣 vy dva Bubáci ☝️🤣🤣🙏 zdravím jihočeské borce 👍☘️

:-D
Zapalovač vždycky potěší 👍🙂

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top