celkem vydařenej den

ale závěr byl na poruchu pumpičky ;-)

Den začal, jak sem si s rodinkou naplánoval a za komentářů tipu ,,to je dost,že si nás vyvez" a podobně,sem nás vyvezl nejdříve do Jiříkova do Pradědovi galerie a po prohlídce uměleckých děl zdejšího mistra řezbáře (mimochodem i držitele světového rekordu ) jsme se přesunuli na obhlídku hradu Sovinec.Docela sem se tam těšil, protože sem mimo samozřejmé poznávání historie a stavby samotné ,doufal ve vnadnou průvodkyni ,ale především na kus masa do huby a předání volantu manželce ,abych si mohl dát k tomu masu i pivečko . Hrad byl super,pruvodkyně byla příjemná a spousta zajímavých akcí a vystoupení na hradě taktéž zpříjemnilo abstinenční příznaky ,z nedostatku zvuků detíku. Jídlo skvělé ,ale to pivko neklaplo se slovy ,, seš na výletě ,aby jsi se věnoval rodině a ne ,aby sis zase ožral držku" .Rychle sem pochopil , že kofola je to pravé co si dnes můžu dát.Začal sem čím dál víc pociťovat jistou nervozitu a nutkavou potžebu vrátit se už domů.Naštěstí děcka už byly utahaný a tak se konečně jelo.Po návratu domů,jsem se rychle převlíkl ,naházel do auta věci a za zvuku různých kledeb v zádech rychle zmizel do lesíka aspoň na hodinku . Ta uběhla dost rychle ,a já se celou dobu jen plácal po lese a po těle sem plácal kloše.Nálezy jen samé hřebíky a trhací víčka ,když byla změna , tak víčko od rumu. Říkam si ,že teda dnes asi nic a du dolu k autu.zhruba 50 metrů od silnice ale ještě pípanec který vypadal na další bordel,ale barvu nepřecházím,tak sem to ještě začal kopat s tím, že uvidím další víčko . No víčka tam byly a hned pět . nejdřív to tak i vypadalo a já sem si v duchu zakur... val ,jenže pak sem to vzal do ruky a čučím jak tele na nový vrata .V ten moment sem byl ještě drobet sprostější a začal sem přemýšlet nad fotkama v černé kronice , až mě tady najdou vyvrácenýho u pařezu s detíkem pod sebou a křečovitě svírající ruku nebudou moci otevřít. tolik nachozených hodin a kilometrů si ho přeji najít. vždy se mi úspěšně vyhýbal a teˇdržím pět kousků najednou. Návrat domů byl spěšný. Za prvé sem měl strach, že mě tam opravdu roubne, tak ať si to seknutí užije rodinka a za druhé hlavně začala pěkná bouřka. Doma sem je nemusel ani čistit. Jen opláchl v prstech mazlavou lesní krustu a byli na světle božím . Všeci stejnej panovník ,jen velikost síla se liší. Nejmenší má 26 mm a sílu 0.7 mm a ten největší má 30 mm a síla je rovný 1 mm. Prostě Vašek druhej jak malovanej . Bohužel na kšeft nebudou, protože sem takovej hodnej idiot a půjdu s tím do muzea našeho místního. Snad mě s tím nevyhodí ;-) Joe Black ;-)

Praděd z jednoho kusu kmene.
Praděd z jednoho kusu kmene.
Hrad Sovinec v pozadí a pomník padlým hrdinům a válečným zajatcům drženým na Sovinci.
Hrad Sovinec v pozadí a pomník padlým hrdinům a válečným zajatcům drženým na Sovinci.
A tady sou ti kluci ušatí ,zatím v době restartu pumpičky
A tady sou ti kluci ušatí ,zatím v době restartu pumpičky
a tady se snažím fotit už doma
a tady se snažím fotit už doma
změna pozadí ;-)
změna pozadí ;-)
a ještě jedna změna pozadí
a ještě jedna změna pozadí
prostě sem musel pořád fotit
prostě sem musel pořád fotit
42 votes
42 votes
Lovec oceňuje

Post

Nádhera,garatulace.... 8-)

Rychle sem pochopil , že kofola je to pravé -
div jsem si neucvrnknul :-D :-D :-D
Já teda ty PG zatím nijak neštudoval, ale pro mně je jeden jak druhej. Nebavím se o této 5, prostě všeobecně.Vidím jen nějaká nečitelná písmenka.

Takovejm hodnejm idiotum... :-D :-D :-D...budiž přáno, to se fakt povedlo...

gratulace :-)

masakr :-) gratulace :-)

Mazec....Pěkný... ;-) ;-)

Parádní kop.Gratuluju.Ať se daří ;-)

Super, gratuluji :-O :-O :-) :-D

Super nález a super popis. Nasmál jsem se a teď jen tiše závidím.
Jen aby ti to žena nevyhodila z okna :-D Tak se s nima moc nemazli. :-D

Díky za komenty :-D
Jsem rád , že článek i pobavil ještě přidám nějakej obrázek co jsem dohledal v těch nalezených kronikách .Je to sice staročeština a někdy i úsměvná, ale zajímavé čtení .
;-)

Jinak si z toho honďas nic nedělej ,já zas ještě nevím rozdíl mezi velkým a malým lvem :-D

Ještě jsem neměl tu čest. Musí to být parádní pocit. ;-) Gratulka!

Super.

:-O luxusní nález !! Gratulace Ooobrovská!!! :-)

Parádní nález,krasavci :-) At kopneš do půlroku ještě jeden :-)

Opravdu nádherný nález. Moc gratuluji :-)

Díky moc ;-)
pifine kéž bys měl pravdu ,teď se budu učit hledat se Zerem,takže třeba se časem zadaří.
fotek z výletu bude tak fifty fifty :-D ale ten Jiříkov Pradědovu galerii vřele doporučím,ten řezbář je fakt řezbář :-O A dá se tam taky najest :-D Sovinec je kousek a tenhle víkend je tam nějakej rytířskej turnaj a vojenský ležení. Jako hrad krásnej i když chudší a vystoupení tam mají taky zajímavý . Někdy je lepší tam zajít ale bez bab :-D

No to je krása, gratuluju ;-)

Gratuluju, super

sand me něco podobného taky nekdy potka :-D

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top