Dohledávka PG

PG Václava IV

Reaguji na včerejší: aktutál z teréru.. Těšil sem se celou noc a nemohl dospat. ráno vše zabalit, vyzvednout Tatku s Xterrou 705 a vyrazit kna dohledávku. Cestou si říkame co kdo našel za poslední dobu atd. To už sme ale na místě. Tatka zapína detektor a vyráží. . "JĚŠTĚ DVA METRY" na něj řvu? pak se na mě otočí a říka: TO SI DĚLAŠ P...... Začnem kopat jen čistý barvy, nebo lehce na hranici se železem. Po 5 minutách mám první Ag, docela bez kořenů, tak jdu na další signál cca 50 cm od nálezu. kopu v 30 cm a dohledávačka nic. Je tam kámen..hmmm ,tak bude pod ním. kámen doluji 20 minut a pak!!! je tam další. To už na mě táta ukazuje, že má dva k sobě slepené. abych to zkrátil.. další sme dolovali cca 3 h. pod kořenama a velkýma šutrákama. Po 4 h. to zdáváme, vše pečlivě po sobě uklízíme a maskujem.. Zkouším to ještě detektorem a je tam ještě cca 10 kopatelných signálů. Ale na bagr, nebo pevné nervy. Ale o tom až někdy příště.. Všem Přeji to samé.. Ahoj Jary
28 votes
28 votes

Post

Pěkné.

Celej den jsem čekal jak to dopadlo :-D Paráda,bagr seženu :-D :-D :-D ;-)

Tak to bych si vzal dovolenou a basu energeťáků a odstěhoval se tam se stanem ;-)

Taky bych asi neodjel dokud by to dávalo. Moc pěkný 8-)

Podle té polární lišky, někde na severu. :-D :-D :-D

Vemte tam sebou i archeo. to bude asi depůtek. Ale tu polární lišku bych v českém lese nečekal. ;-)

Goro bílý pes...a hledá paničku

Paráda. Super depot. Chtělo by to dohledat všechno, pokud to půjde. ;-)

Ahoj lidičky, za prvé Děkuji za komentáře a gratulace.. za druhé. co píšete tak je super. bagr, dovolená atd. Není to vůbec jednoduche je dolovat. hluboko pod kořenama jsou velký kameny, kterým se doopravdy ven nechce. kořeny křížem krážem :,-( Jinak Delta: musel sem zapnout detík na All metal a na plný koule a prahovej ton +8 pak jde aspon jednostranný ton. I Tátova 705 s velkou sondou je na tom stejně, možná o fous lépe. Jinak se kope všechno co jen brnkne. Těch signálu je tam fakt hodně. Táta kopnul ty dva slepené cca 5 metru od toho prvního v 35 cm. Návrat bude, ale kdy to nevím.
Mince jsou Václava IV všechny. foto dodám..
Děkuji všem za podporu.. A přeji stejný zážitek ;-) ;-)

Delta je to tak jak pises. . Detektor je na hranici dosahu. A odebrat zeminu prostě nejde. Všude jsou kořeny a kameny.
Prostě budu dolovat každý den volna. A uvidí se co tam vlastně je. o:-)

Super grt :-O ;-)

Safra to je parádní depot. Jak je to v blízkosti toho stromu, tak věřím, že to musí být slušná prácička vykopávat. Ale zase tohle se taky každý den nenajde. Gratulace. :-)

Masakeeeer - gratuluju MOC ;-)

Ahoj všichni co sledujete tento příspěvek. .
Proběhla velká dohledavka a bohužel už jen jeden kousek a pak už jen sama železa. Kousky různých zelez. Jakoby tam byla kovarna. Ale uprostřed lesa. o:-) no nikdo nemůže vědět co tam před 650 lety bylo.
Až mince docistim tak dodám. Zatím dám jednu do katalogu. Ať se daří ;-)
Pěkný večer. .Jary

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top