Míčky v oranici

Ahoj lovci a lovkyně, starší kulaté poklady z pole, respektive 12.12. 2019 :-)

Když jsem dnes viděl vklad do katalogu kolegy Kvasáka, Zelenej úděl, vzpoměl jsem si, že stejné věcičky jsem kdysi taky sebral na poli. Nálezy nic moc, ale golfáče potěšily :-D Jinak na poslední foto, nový přírůstek do našeho domácího zvěrstva ;-) Kotě se k nám na zahradu vetřelo v úterý na Elišku. Pak jsme ale zjistili, že je to kluk, takže Eliášek. Už je to druhý kousek shodné kamufláže kožichu :-D Ať se daří přátelé a zdravíčko slouží ;-)

5 votes
5 votes

Post

Pěknej kočičák. ;-) Koukám, že už loví myši šikula. ;-)

Díky kolego :-) jj, je to borec 8-) :-D

Já když našel první golfáč před cca 7-8 roky na poli kde nejbližší hřiště je tak cca 15- 20 km daleko docela jsem se divil.Dneska už vím že i k nám do vesnice jezdí každej rok desítky lidí si zahrát na sousedovi pastviny.Nevzpomenu si jak se to jmenuje ale jednou mě v hospodě lanařili ať to taky zkusím.Že to není pro snoby(stačí i jedna hůl) a vyšlápnutej kravinec je bonus :-DKočičák je dobrej.Mě ty moji spí s psem v boudě ale jak je pustím dovnitř tak se vyvalujou na gauči.

;-)ony se ty golfáče taky hodně kradou a pachatelem bejvaj havranovití,sem i jednoho viděl když se ho snažil rozlousknout :-D :-D :-D

Jako malí haranti jsme ty golfáky vždycky rozřízli odmotali ty slaboučký gumičky a vyndali kaučukové jádro. U těch tvrdších fungovalo jako super hopík kterej se tenkrát nedal sehnat :-)

jiva: my je máme převážně doma, takže gauč je okupován pernamentně :-D
Kvasak: To jsem ještě neviděl, ale věřím :-D
lumberjack: ano, hopik byl v našem mládí nedostatkové zboží :-D Teda, i tyto míčky :-D
Díky chlapci ;-)

Tak to já měl hopíků hromadu. Nejradši jsem měl průhledný s hvězdičkama, který jsem z nich šťoural ven kružítkem :-D Zato s golfovým míčkem jsem se setkal až o deset let později. Já chodil za hřiště sbírat fotbalový meruny.
Kocour jak se vyvaluje v hadrech, čuňas! :-) Čím víc propocený, tím lepší! :-D

U nás bylo golfové hřiště už za hlubokýho socíku a obtéká ho Jizera. Tak jsme jako haverlanti lovili míčky v létě z řeky.

....že mě ještě nenapadlo rozebrat golfovej míček :-O :-O :-( -říkáš hopík ...zítra musím zkusit ... :-D :-D

Rozřízneš tu bílou šlupku a pod ní jsou namotaný slaboučký gumičky. Uprostřed je kaučukové jádro, podle tvrdosti míčků je od měkkého jak houba až po tvrdé jako hopík.

o.k. jednu rozborku udělám .... :-D ;-)

Kočičák mončičák 😀

Pěkný kocourek! Já svého chlupáče pohřbíval minulou neděli :,-(

Díky chlapci za ohlasy ;-) No, když to tu tak čtu, taky asi jednoho roznejtuju (míček) :-D Materiálu je dost :-D
Kacuro: To jsou bohužel smutné chvíle :,-(

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top