Nedělní odpoledne se šťastným koncem

Některé věci opravdu potěšily, mě projektil s nábojnicí (byly cca 1 km od sebe, takže svoji asi nejsou, i když ...) a malou samozřejmě koník s bezhlavým rytířem, hned jsem musel doma pucovat.

Poslední krásné podzimní dny mě vyhnaly společně s mou dcerkou na hledačku po okolí, kde ještě neprojely secí stroje. Přijeli jsme na jedno políčko nedaleko Židlochovic, kde nás překvapilo množství odpadu, takže jsme to cca po 2 hodinách vzdali a jeli na jistotku jinam, kde jsem den před tím již hledal a našel pár knoflíčků a mincí. Při příjezdu na místo mi malá řekla, že mi z telefonu, který jsem jí půjčil, aby se nějak zabavila v čase kdy to nepípá, vypadla kreditka. Řekl jsem jí, že se tam pak vrátíme a zkusíme pohledat. Hledali jsme tedy tady a našli ještě pár zajímavých věcí. Po nějakém čase děvče hlásí : " Taťko, máš mobil?" Hrklo ve mně, páč jsem telefon půjčil jí. Nastala panika protože jsme prochodili již pěkný hektar pole. Chodili jsme tedy sem a tam ve vlastních stopách a po cca 2 hodinách našli i ztracený telefon. Skočili jsme do auta popojeli na druhé místo a již skoro za tmy dohledali i kreditku. Výsledek ? Cca ze 6 hodin jsme 3 hledali, co jsme sami ztratili a něco i domů dovezli. Ponaučeni jsme oba dva a alespoň jsme se pořádně prošli.

Menší kolekce
Menší kolekce
Halířek 1777
Halířek 1777
Grešle 1781 A
Grešle 1781 A
25 halíř 1933
25 halíř 1933
1/2 krejcar 1851 A
1/2 krejcar 1851 A
Plomba Vídeň
Plomba Vídeň
Plomba Vídeň 2
Plomba Vídeň 2
Plomba asi od obilí, z druhé strany 9
Plomba asi od obilí, z druhé strany 9
10 votes
10 votes

Post

Pěkný to máš. :-) :-)

Pěkně vyčištěné,pěkně nafocené.Super !!!

Díky,snažím se konečne pochopit a dodržovat smysl těchto stránek,pořád se učím, co to vůbec nacházím a nepatlat katalog něčím, co tam je milionkrát nebo kvalitou neodpovídá. Jěště jeden dotaz. Našel jsem na poli na povrchu okem niklák 10 heller 1893 ale detík hlásil železo, je to normální? Někdy zkouším kopat I takové zvuky ale většinou je to hřebík nebo pokud je náznak barvy, tak něco hluboko a většího (podkova,sekáček,kus radlice apod.) Díky

Pěknej příspěvek sousede :-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top