Stříbrňák s Myšákem a Kachlíkem

Chtěli si kopnout pražáka, tak si pozvali Pražáka; přijel jsem. Kachlíkova kouzelná formule zapůsobila: Jde se domů! A zem dala stříbrné kolo jak areoly kojné paní hraběnky. Mrtvola ale stále ještě čeká...

Celý den šel na světlo boží jen samý šrot. Kachlík kopnul dva měděné krejcárky, a to prý na tom neuvěřitelně čerstvě zoraném poli vytáhli už asi padesát stříbrňáků. Prostě nic, jen železo, případně klamavé železné kroužky. Znáte to. Víte, že jde o železo, ale stejně ho v takovém případě kopete.

Konečně stříbro

Pak už jsme jen klábosili, čas se nachýlil a Kachlík prohlásil: Jdeme k autu. (A teď ho kopneme, dodal.) Myslel tím stříbrňák, ne mě. Sundal jsem detektor z rýče, a stříbrňák byl ani ne deset centimetrů od opřené cívky. Dvacetikrejcar, František I. 1806, ražba A. Nádherné stříbrné kolo, jak bradavkový dvorec kojné paní hraběnky.

 

Ještě bude dohra s mrtvolou

Ještě mě chlapci přemlouvali, ať zůstanu na grilování. Měli naloženou mrtvolu, ulovenou kdesi u řezníka. Nešlo to ale, únava a práce mě pudily zpátky do brlohu. Kromě toho se mnou cvičil nízký tlak na barometru. Lehnul jsem, zapotil nohy, pustil slinu na polštář a dvě hodiny sebou jen poškubával. Po stříbrňáku prostě další slast. Grilování si snad vychutnám příště, až budou zase růst ty jejich černobylské pýchavky obrovské. Mám vyzkoušeno, že jsou dobré na kari.

 

Hnusně bylo
Hnusně bylo
Dvacetikrejcar František I., 1806, ražba A
Dvacetikrejcar František I., 1806, ražba A
Dvacetikrejcar František I., 1806, ražba A
Dvacetikrejcar František I., 1806, ražba A
Depot jako důkaz původní marnosti
Depot jako důkaz původní marnosti
16 votes
16 votes
Lovec oceňuje
unknown
641 17

Post

Gratulace

Pěkný , ale příště tam nefoť tu kapličku , kdo to u Nás trošku zná , tak už teď 100% ví kde je tohle zázračný políčko ;-) .

Kari se používá na jídla, kde je kvalita vstupních surovin jaksi už tam kde je. Podobně kečup.

Joe, neboj, Myšák už staví s Kachlíkem na kopci nad kapličkou kazatelnu (posed na škodnou) :-)

;-) , tak máš od tamtud asi nevětší kolečko :) , já tam dal toho Jozefa I . 8-) , ale těch malejch potvor ( 3krejcárků ) tam je pořád dost :-D .

Pěknej kousek.

tuto minci si moc přeju najít, asi se to nepovede a proto závidím a gratuluji :-)

Kráááása gratuluji :-O :-) :-D

Pěkný kousek. Myslím to Ag. Takový ještě nemám.

litr, jeste jsi krome kari zapomel na vindaloo :-)

Jojo, klasická dokopná návratovka.... ;-) :-D :-P 8-) Kazatelnu si tam klíďo píďo postavte a to políčko přestěhujte k nám, my to doluxujem, že tam pak nedáš ani rezatej hřebík.... ;-) :-D :-P My už jsme tak naučení, co nám taky zbejvá, když je tady chudá, zbědovaná, bída bídovatá a na to konto hledačů víc než placů.... ;-) :-D :-P

Dobrý pole ;-)

Pěkný. :-)

To pole znám:) Mám odsud taky několik fešnejch minciček:) Gratuluji ke stříbrňáku!

Lounsko je Lounsko ;-)

JJ dobré pole :-P

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top