Vltaviny a kopači

Koroseky před měsícem.

Zdravím, Chodíme s kolegou na vltaviny a jiné minerály na pole. Před měsícem co roztal snih jsme vyrazili na šutry za č.b. Vyhlidnem poličko u obce Koroseky a chodíme po poli,po chvilce zahlidnem dvě postavy jak jdou od lesika u trati. Na pohled bylo zřejmé,že tam něco museli dělat. Vydali jsme se po jejich stopách až k místu kde bylo jejich dílo. Pěkná zalesnena roklinka mezi trati a polem byla doslova rozvrtana dirama od kopaču vltavinů. Do toho haldy odpadků, petky konzervy a obaly od jídla. Ať si kopou je mi to jedno,ale po sobě zahrnujou a uklizeji. Zarážející na tom vše je,že bylo z místa vidět na obytné domy.mistnim lidem to asi nevadí když jim tam zasahují do krajiny za barákem. Toť vše a omlouvám se za gramatické chyby předem.
Obytné domy v dalce
Obytné domy v dalce
1 vote
1 vote

Post

Jo, lidi jsou prasata. :-(

Nakopal bych jim do prdele.

Peklo...Ale určitá prasata mezi nama to zvladnou i s detikem...

Kombajne,píše dvě postavy,to není žádná přesila :-D ;-)

Bohužel kosočtverci jsou a budou v každém koníčku (někdo hold jde jen po prachách a neuvažuje nad tím co po něm zbude a jak to bude vypadat až se tam příště vrátí).To chce klid a užít si každý den dokud to asi jen jde nebo by člověk furt jen někoho kopal do prdele :-D :-D :-D.Já v Nedělu lítal v zasetým za barákem a očima bez detíku hledal dětskám drona po hodině neslušných výrazu a nadávaní že už to obilí má 10 čísel a v něm prd vidět jsem ho našel na kraji v keřu-větr je sviňa(někdo mě vidět tak mě taky hned umlátí rýčem) :-P(našlapoval jsem vopatrně ;-))

No a co třeba když jsou místní a vracej se tam pravidelně...tak to přece nebudou zahrnovat...to jako aby to znova druhej den zase vykopali...tím je nechci nějak obhajovat...

To nejsou jenom 2-3 jámy je jich tam na desítky, akorát mám moc obsáhlé fotky přes 12MB a nemůžu je sem vkládat.
Zmenčil bych fotky,ale nejni pc a vše jedu s telefonem.
Odpadků tolik, že bys to na karce za autem neodvezl.

S programem Photo & Picture Resizer , který si stahnes v obchod play zadarmo , to zvládneš i v telefonu , používám ho dost dlouho a spokojenost :-) :-) jednoduchý ;-)

Jelda80 dík a vyzkoušim.

Jj,někomu je zatěžko přihrnout díru po rýči a teď si vem že nakopeš krumpáčem a vyházíš lopatou pár kubíků. Dokud tě žene sběratelská vášeň tak makáš ale na konci šichty jseš tak v prdeli že na nějaké zahrabávaní ani nepomyslíš. Pokud ti teda nejde o utajení lokality a to si pak sakra hlídáš formu aby ti zbyly síly. Jako šutrář jsem teda dělal jiné lokality ale těch párkrát co jsem s někým dělal někde jámu tak jsme zahrnuli jenom jednou. Jo přiznávám, byl jsem vždycky z nezvyku tak zničenej že mi bylo šum a fuk jestli mě někdo bude mít za prase... Nicméně na opršených výkopech jsem našel tolik krásných vzorků,že to žádnému prasákovi nemám za zlé. Když nacházíš v krajině sejpy a pinky jako doklady těžby tak ti to přijde zajímavé a pokud to bude staré tak tam uděláš naučnou stezku. Hodně kamarádů montanistů třeba rekultivace hald a lomů vyloženě se.e. Faktem je že smetí a nezabezpečené výkopy až několik metrů hluboké jsou na přesdržku...

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top