Detektor kovů Minelab Manticore

Minelab Manticore je špičkový multifrekvenční detektor kovů, který představuje vrchol technologického vývoje této značky. Je vybaven revolučním systémem Multi-IQ+ a poskytuje ještě vyšší citlivost, přesnost a hloubkový dosah než předchozí modely, jako je Equinox. Manticore se zaměřuje na maximální efektivitu při rozlišování mezi různými kovy a díky pokročilé grafické zpětné vazbě na displeji umožňuje uživateli přesněji určit, co se nachází pod povrchem.

Tento detektor je navržen pro profesionály i pokročilé hledače, kteří chtějí to nejlepší z nejlepšího. Manticore nabízí více režimů pro různé typy terénů a podmínek, včetně pokročilých nastavení pro silně mineralizované půdy a hledání na pláži. Ergonomický design a odolná konstrukce zajišťují pohodlné používání při dlouhých expedicích. Minelab Manticore tak představuje vrchol detekční technologie, která nastavuje nový standard v oboru.

in category Metal detectors, created by Elmara 29.12.2022 10:04

Ahoj jak dlouho vydrží cca u manty sluchátka na jedno nabití?díky

Jako u všeho, záleží na teplotě. Přesný údaj tak nemám, ale baterie je tam větší než u původních ML 80. Každopádně to zjistím přesně.


Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top