Gardista

Cíl dne byl jasný, vyrazit na místo, kde by se mohla podařit nějaká ta mince a odpočinout si při hledání. Mrknu do map a bylo jasno. Tady snad bude čisto, potřebuju si oddechnout od kopání Tkček. Čas ubíhal a plán se mi zdařil, les čistej, pohoda.
Asi v půlce dne, kterej jen tak líně ubíhal jsem dorazil na rozcestí. Vpravo dřevo, vlevo smeťák, no nic kupředu. Po pár metrech signál, celťák. Hned vedle Tkčko. V tu chvíli skončila pohoda a začal jsem zkoumat terén supí technikou.
Něco málo padlo, dokonce aj sovětskej stříbrňáček. To si Vám tak sedím pod smrkem dorostencem s cigárem a kochám se. Pak nastala další haluzácká situace.
Zvednu se, zapnu detektor a ten mi nahlásí tkčo. Jsem sice od přírody hrozně línej, ale v kopání jsem ani moc neváhal. Je to tak. Vedle díry detektor hlásil velkej cíl, říkám si že tu má brášku, kterýho už někdo vykopal. Kopnu do listí a zírám....Garďák v listí, v dnešní době na lágru :)

Artifact category

Identified category:
User feedback: Gard units (3 názory) Wladyslav: Gard units, suk58: Gard units, Franz1983: Gard units

Log in and help identify this find.

Photo

Gardista
Gardista
Gardista
Gardista
Gardista
Gardista

Circumstances of the finding

Location:Středočeský kraj
State of soil:Damp
Depth of the finding:0 cm
Used detector:Zase GM4pro
2 votes
2 votes
viewed:
840x,
comments:
3,
finder:
Lorne_Malvo Lorne_Malvo
photographed:
23 October 2020,
loaded:
29 November 2020

Post

Luxus kamaráde už jsem o něj dlouho nezavadil.GRT!

Tak to je velká paráda :-)

Dík mám z nich obrovskou radost, těch let po lágrech a první teprv letos vlétě - byl to ten úplně poslední tón co zbyl v celým ležení u dobříše :-D A pro jistotu ho najdu letos znovu.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top