Gardista

Cíl dne byl jasný, vyrazit na místo, kde by se mohla podařit nějaká ta mince a odpočinout si při hledání. Mrknu do map a bylo jasno. Tady snad bude čisto, potřebuju si oddechnout od kopání Tkček. Čas ubíhal a plán se mi zdařil, les čistej, pohoda.
Asi v půlce dne, kterej jen tak líně ubíhal jsem dorazil na rozcestí. Vpravo dřevo, vlevo smeťák, no nic kupředu. Po pár metrech signál, celťák. Hned vedle Tkčko. V tu chvíli skončila pohoda a začal jsem zkoumat terén supí technikou.
Něco málo padlo, dokonce aj sovětskej stříbrňáček. To si Vám tak sedím pod smrkem dorostencem s cigárem a kochám se. Pak nastala další haluzácká situace.
Zvednu se, zapnu detektor a ten mi nahlásí tkčo. Jsem sice od přírody hrozně línej, ale v kopání jsem ani moc neváhal. Je to tak. Vedle díry detektor hlásil velkej cíl, říkám si že tu má brášku, kterýho už někdo vykopal. Kopnu do listí a zírám....Garďák v listí, v dnešní době na lágru :)

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Gardové jednotky (3 názory) Wladyslav: Gardové jednotky, suk58: Gardové jednotky, Franz1983: Gardové jednotky

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Gardista
Gardista
Gardista
Gardista
Gardista
Gardista

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:0 cm
Použitý detektor:Zase GM4pro
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
841x,
komentářů:
3,
nálezce:
Lorne_Malvo Lorne_Malvo
vyfotografováno:
23. října 2020,
vloženo:
29. listopadu 2020

Komentáře

Luxus kamaráde už jsem o něj dlouho nezavadil.GRT!

Tak to je velká paráda :-)

Dík mám z nich obrovskou radost, těch let po lágrech a první teprv letos vlétě - byl to ten úplně poslední tón co zbyl v celým ležení u dobříše :-D A pro jistotu ho najdu letos znovu.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru