Nečekaný nález

Dnes jsem se vydal na 2,5 hodiny do na průzkum kolem starého potůčku asi 45km od hranice bývalých sudet. První půl hodinu jen samý bordel, tak jsem se rozhodl, že půjdi na druhou stranu potoka. Po 5-ti minutách hledání jsem si řekl, že rozjezd je vždy slabý a super nálezy přicházejí až po nějaké době. Hned po dožeknutí této věty mi zapípal barevný signál a já si řekl, že to bude další brok. Po vykopání se to na mě smálo z díry. Nejdříve jsem nevědel co to je, ale po chvíli zkoumání jsem si všiml hákového kříže. Dost mě to překvapilo.
Moc jsem to nečistil, protože se ke stavu toho vyznamení bojím, aby se to neponičilo ještě více.
Tak ať to pípá.

Artifact category

Identified category:
User feedback: Cross of Merit, Second Class (10 názorů), Ribbon swords for KVK 2. Klasse mit Schwertern (1 názor), Cross of Merit First Class (1 názor)
petroff: Cross of Merit, Second Class, Karinn: Cross of Merit, Second Class, suk58: Cross of Merit, Second Class, Master2: Cross of Merit, Second Class, Nadhera: Cross of Merit, Second Class, Wladyslav: Cross of Merit, Second Class, Bezvod: Cross of Merit First Class, 123Martin: Cross of Merit, Second Class, GATTO: Cross of Merit, Second Class, nastezce: Cross of Merit, Second Class, ms7777: Ribbon swords for KVK 2. Klasse mit Schwertern, Hehous: Cross of Merit, Second Class, Admin's vote (?)

Log in and help identify this find.

Photo

Nečekaný nález
Nečekaný nález

Circumstances of the finding

Depth of the finding:10 cm
4 votes
4 votes
viewed:
1225x,
comments:
3,
finder:
Bezvod Bezvod
loaded:
18 February 2023

Post

Škoda stavu :,-( ale nález pěkný

Neboj příjde lepší. Chce to hledat a zase hledat. A ono to příjde. Ať se daří.👍

ten dostal zabrat :( to chce ještě prochodit ;)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top