Nečekaný nález

Dnes jsem se vydal na 2,5 hodiny do na průzkum kolem starého potůčku asi 45km od hranice bývalých sudet. První půl hodinu jen samý bordel, tak jsem se rozhodl, že půjdi na druhou stranu potoka. Po 5-ti minutách hledání jsem si řekl, že rozjezd je vždy slabý a super nálezy přicházejí až po nějaké době. Hned po dožeknutí této věty mi zapípal barevný signál a já si řekl, že to bude další brok. Po vykopání se to na mě smálo z díry. Nejdříve jsem nevědel co to je, ale po chvíli zkoumání jsem si všiml hákového kříže. Dost mě to překvapilo.
Moc jsem to nečistil, protože se ke stavu toho vyznamení bojím, aby se to neponičilo ještě více.
Tak ať to pípá.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Záslužný kříž II. třídy (10 názorů), Meče ze stužky pro KVK 2. Klasse mit Schwertern (1 názor), Záslužný kříž I. třídy (1 názor)
petroff: Záslužný kříž II. třídy, Karinn: Záslužný kříž II. třídy, suk58: Záslužný kříž II. třídy, Master2: Záslužný kříž II. třídy, Nadhera: Záslužný kříž II. třídy, Wladyslav: Záslužný kříž II. třídy, Bezvod: Záslužný kříž I. třídy, 123Martin: Záslužný kříž II. třídy, GATTO: Záslužný kříž II. třídy, nastezce: Záslužný kříž II. třídy, ms7777: Meče ze stužky pro KVK 2. Klasse mit Schwertern, Hehous: Záslužný kříž II. třídy, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Nečekaný nález
Nečekaný nález

Okolnosti nálezu

Hloubka nálezu:10 cm
4 hlasy
4 hlasy
zobrazeno:
1228x,
komentářů:
3,
nálezce:
Bezvod Bezvod
vloženo:
18. února 2023

Komentáře

Škoda stavu :,-( ale nález pěkný

Neboj příjde lepší. Chce to hledat a zase hledat. A ono to příjde. Ať se daří.👍

ten dostal zabrat :( to chce ještě prochodit ;)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru