Šipka

Nalezeno asi před 3 roky. Hodil jsem ji do muzea v HK. Pardon mám už jen dvě fotky. Cca 3,5 cm. Moc je potěšila, je krásně kompletní.

Artifact category

Identified category:
User feedback: Knapping industry (7 názorů), Stone Age - Paleolithic and Mesolithic (1 názor), Stone Age - Neolithic and Eneolithic (1 názor), Cores (1 názor) mustang: Knapping industry, Kleo: Cores, Dobyvatel: Knapping industry, Kapsa: Knapping industry, 123Martin: Knapping industry, jarkan: Knapping industry, cobasico: Stone Age - Paleolithic and Mesolithic, poustevnik48: Knapping industry, z5: Knapping industry, Freshman: Stone Age - Neolithic and Eneolithic

Log in and help identify this find.

Photo

Šipka
Šipka
Šipka
26 votes
26 votes
viewed:
2836x,
comments:
11,
finder:
z5 z5
photographed:
8 December 2002,
loaded:
14 March 2019

Post

Perfektní a co ti řekli?? ;-) ;-)

Ta je pěkná 👍 já bych si ji dal na krk jako přívěsek 😁

pěkná. za palec. :-)

Ahoj, dle opracování mezolit, 8-10 před n.l. prý se sem dostala s táním ledovců. Tedy asi. Na krk bych ji nedal, byla opravdu hodně ostrá, a neodpustil bych si zničení krásného zakončení šipky. Většinou se najde jen ten hrot.

Gratulace super nádherné mega nádherné ;-)

Ahoj, děkuji, nalezeno v HK slatina, donesl jsem to ji do muzea s tím že jim ji nechám, ale že se s ní musím ještě aspoň týden mazlit. Jeden z mladší muzejník mi povídá, chceš na ni delerak jako že sáček. ;-) Našel jsem ji při zakládání koprolitu.

Ta je jak vino :-) ;-)
Tichá závist 8-)
👍

Děkuji, ;-)

Skvělý nález!!!

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top