Druhej detektor

Zdravim, potřeboval bych poradit s výběrem detektoru.
Asi půl roku mám gmaxx2( super stroj ) ale potřeboval bych něco na drobné silver plíšky a mince obecně, pro tátu, kterej tomu propadl jako já :-D . Chodime hlavně lesy, takže něco lehkého by nebylo od věci. Koukal jsem na CS3MX, nevim jestli by to byl takovej posun proti gmaxx2( i když na ty drobné plíšky...) , no a u tesora se mi zase nezdá hloubkový dostah. Upřednostnil bych analog před digitálem.

in category Detectors - unsorted, created by Hamirek 15.11.2009 11:42

Ahoj

Myslím že i tátovi by mohl analog sedět lépe. Co se týče CS3MX, je to detektor velice povedený, stále ještě ale patří do začátečnických detektorů. Na to hodně hledačů zapomíná. V podstatě nikdo ho netestuje proto detektorům v ceně do 10 000kč, ale vždy o několik tříd výše :-) V citlivostí na drobotě se ale může poměřovat z mnoha přístroji v ceně o jeden nebo dva řády výše.

Pokud tak nechceš investovat více než 10 000kč je to dobrá volba. Co se týče dosahů Tesoro, někdy je to až k uzoufání neustále opakovat stejnou písničku. Nejlepší je přijet se podívat a hlavně otestovat. Vem Gmaxe a nějaké cíle a přijeď, určitě budeš překvapený jak si povede třeba Vaquero nebo Tejón. Určitě to za to stojí. Pro tátu by to mohlo být i dobré řešení, detektor váží pouze 1 kg. ;-)


Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top