omlouvám se za hloupou otázku

Ale dá se s detektorem kovu hledat i v bytě? Hloupé, ale po smrti pratety nemůžeme najít nějaké rodinné šperky, které v tom bytě určitě jsou. Byt zůstává státu, šperky státu nechat nechceme. A už hledáme moc dlouho a nenacházíme.

in category Detectors - unsorted, created by hann 3.4.2012 21:57

Zkus to a uvidíš.Myslím ale že spíš zjistíš kde jsou armatury v betonu,el.vedení,voda plyn.Já třeba když mi přišel první detektor jsem nemohl ani udělat air test,protože jsem ho nemohl položit tak,aby mi nehoukal. :-D

Myslím, že moc nejde. Jednou jsem zkušel projet jednu dřevěnou podlahu pod kterou jsem dříve našel stříbrné hodinky, ale díky hřebíkům to bylo nemožné. Na druhou stranu jsem s detektorem našel prstýnek pod omýtkou, pokud by ale stěny byly z betonu tak by to nešlo (armatury)

no, pokud pominu, že armatura je železná a hřebíky taky, tak elektriku a vodu poznáš no a ostatní barva budou ty šperky, určitě to jde, ale musiš na to s fištrónem :-P :-P

Myslím si,že tam už žádné šperky dávno nejsou...Nedovedu si představit starou paní,jak je někde rafinovaně zazdívá do zdi.
Spíše bych popřemýšlel,kdo z příbuzenstva jí od nich pomohl.
Řešil jsem před časem stejný problém.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top