cs990xd versus cs3mx

Který je lepší v dosahu?

in category Detectors - unsorted, created by zellis 28.4.2009 19:59

tak na to je tezka odpoved,myslim ze nastejno..cs3 je vyborna na drobot pomerne hluboko a myslim ze je i citlivejsi na drobot tak o ni taky premyslim:)

odpověd je velmi je velmi jednoduchá cs3 potože u toho druhýho elmera uvádí žemá slabší dosah samozřejmě že nezminuje centimetry, protože se jich bojí jako čert kříže.

Rozhoduji se mezi těmito dvěma detíky, má někdo nějaké zkušenosti, porovnání? Recenzi jsem četl, jeden má diskriminaci čudlem a druhý zase tónovou, videa tu na serveru a i na netu mám shlídnuté, potřebuji spíš praktické zkušenosti, citlivost na mince, dosah. Jinak ten 990xd mám možnost za 6k rok starej o:-)

Myslím že pro klasického hledače, který se chce toulat krajinou je CS3MX daloko lepší volba. CS990XD je bezpohyb, má skvělou separaci ale pouze průměrný dosah.
Pokud nejsi archeolog, nebo nebudeš pracovat na nějakých skrývkách je CS3MX volba lepší.

děkuji moc za radu. Kolik je průměrný dosah? A s ohledem na moje omezené finance řekněme do 6tis mám ještě nějakou alternativu, klidně i jiný výrobce? Hledat chci hlavně mince a pod. Už je to trochu OT, můžete na můj email (radimkulhavy@seznam.cz)? děkuji za ochotu poradit

Máš to na emailu :-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top