Agresivni majitel/severni cechy

Jedná se o o rozsáhlé pozemky luk,pastvin a polí lemující hlavní silnici na Liberec-podle majitele údajně od Zákup po Rynoltice.Na tomto místě jsme byli poprvé-louka je bez plotu,označení, posekaná bez balíků sena.Včera v podvecer jsme se na místě procházeli s detektorem,běhěm cca 30 min u našeho auta zastavily 3 další.Veškeré osazenstvo/mimo jedné která šla pěšky a natáčela na mobil/skočilo do jednoho auta a s dálkovými světly velkou rychlostí se rozjelo přímo na nás kdy auto zabrzdilo cca metr pred námi.Vystoupil/spíše vyběhl/z auta velmi agresivní člověk se řevem ,,to je můj pozemek vy zmrdi,táhněte odsud do píči,ještě jednou vás tu uvidím tak....atd.Odpovídali jsme slušně bez urážek a nadávek,zatímco vystoupili další 2 osoby a slovní útok na nás pokračoval celou cestu směrem k našemu autu.Mezi tím jsme míjeli paní/dokumentaristku/,která naprosto bezdůvodně se slovy ,,ty krávo,, se na mě vrhla div jsem neupadla.
CHceme tímto všechny upozornit ,aby v této lokalitě očekávali třeba podobnou situaci.Majitelé jsou opravdu velmi agresivní lidé s velkou slovní zásobou sprostých slov.To ,že během krátké chvíle kterou jsme na louce strávili a jejich rychlý příjezd 3 aut naznačuje možnost hlídacích kamer.To,že jedna osoba vše natáčela a ostatní se urputně snažili nás slovně vyprovokovat k útoku zase naznačuje,že je to účelové.Pokud se s nimi setkáte nenechte se vyprovokovat nebo se této lokalitě raději vyhněte.Lidi kde to žijem?

in category Unclassified, created by auris 13.9.2018 14:47

Treba byli desitky let otloukani minulym rezimem, az se to u nich zvratilo do chorobne nenavisti ke vsem ,,utocnikum'' na jejich majetek. Buh sud. Majetek je jejich, tedy radeji se jim obloukem vyhnout.

Nebo jsou to hledači. I to je možný

Mohli to říct slušně,vypatlanci. Můj kolega by na to řekl: a teď si představ že takovýhle lidi maj volební právo :-/

Díky za varování, kde přesně to bylo? V Rynolticích mám švagrovou a chtěl jsem se tam taky projít. Já se předem dívám na katastr a snažím se chodit po pozemcích právnických osob, kde je volný pohyb, ale občas "zabloudím" :)

Majitelka pani V.M

Zrovna zítra se chystám zajít na jednu louku u Zákup,tak doufám že to nepatří stejnému majiteli xd

Majitelka pani V.M

No mám před domem pozemek,který jsem přizpůsobil pro parkování osobních automobilů.Slouží členům rodiny a návštěvám.Několikrát se stalo,že zde zaparkoval někdo cizí.Když vím,že tam nebude stát dlouho a překážet mě nebo mým známým,tak ho tam nechám.Bohužel,když překážet bude slušně upozorním,že je to soukromý pozemek a nashledanou.Nikdy nebyl problém a zvyšování hlasu.Rozumní lidé se vždy domluví,bohužel někdy mi příjde,že rozum lidem nějak dochází :-( ;-)

S parkováním máme stejnou situaci a nikdy jsme problém neměli,vždy záleží na komunikaci a vyjadřování.

Jojo vše je to jen o lidech. ;-)

Tohle štěstí jsem ještě neměl ale vím že kdyby na mě takto někdo hned vystartoval,tak končí.I v mládí jsem nechodil po zábavách nebo diskotékách,jsem tip člověka co přitahuje pozornost všelijakých zmetků a vím že ve vteřině pak dokážu zareagovat a je mi jedno co se dotyčnému stane.

Je ti jedno co se dotyčnému stane?
Tak to jsi slušně vylízanej
:-/

Pokud mě někdo napadne,tak ano,může si za to sám.
A neznáš mě,tak opatrně. ;-)

:D už se klepu

Tak už i tady? o:-) Jsem myslel, že se drsňáci v bačkorách u internetu na LP nevyskytujou o:-) :,-(

Sorry Gringo, to mělo být o patro výš :-)

(y)

Bohužel o to jim jde.Vyprovokovat k odezvě a volat policii.Jezdí ve skupině aby skutečnost vypověděli po svém.Jeden z dálky natáčí-zřejmě kvůli zvuku.Vše je účelové.

co se divíte??? je to jejich pozemek, vám by se líbilo, kdyby na vaší zahradě někdo vyráběl díry??
- podle jejich chování mají asi špatnou zkušenost, navíc vás tam bylo víc - on je to opravdu krásnej pohled na hledače, jak jdou v rojnici
- kdyby se mi to někdy stalo - i kdyby mě majitel nakopal do prdele, stáhnu vocas a s omluvou jdu pryč

Podpis

Reaguji na Váš příspěvek...postupně
-zřejmě chodíte s detektorem po své vlastní zahradě a děláte díry sám sobě
-Vaše věštecká koule potřebuje servis jelikož z manželského páru vykouzlila rojnici hledačů
-Váš stažený ocas komentovat nebudu

Pro Lukegoss

Reaguji na Váš příspěvek...postupně
- NE
- NE
- DOBRÁ VOLBA ;-)

Kdyz mam spatnou zkusenost, dam tam ceduli. Kdyz to nestaci, normalne to reknu. Kdyz ani to nestaci, prichazi pomahat a chranit. Jejich chovani podle popisu proste v poradku neni. Nechapu, jak je muzete obhajovat.

cedule jim nějakej hodnej človíček neustále likviduje
- ale tu nebyl kladen odpor, že by se benga museli volat, tu jde o to, že se "zločinec" cítí dotčen, že byl chycen při činu a za nadávek vykázán ze soukromého pozemku
- tomu nasrání se nedivím, jestli tam majitel musel jet ve svém volném čase - namísto aby seděl na terase
- někam vlízt na cizí bez ohlášení, je drzost


- každej svéprávnej hledač ví, že když někam leze, kde mu to neříká pane, koleduje si
- proto se praví, že se má vyhledati majitel a povolení vkročiti na jeho majetek, se má poříditi


- nechápu, co nechápete

Doted nevim, kde to bylo/ci je ten pozemek a podobne. Podle popisu to vypada spis jako z USA. Nejdrive vystrel z brokovnice a potom otazka kdo si a co tu sakra chces :) Nebyl jsem tam a nevim co delali hledaci. Ja jsem jenom zvykly, ze se me snazi clovek, ktery na to nema pravomoc (zpravidla myslivec) vyhanet z pozemku, kde je volny pohyb. Casto tak vytocenej, ze patronu z komory vyndava az cestou ke me (coz je samozrejme taky zakazany). Neznam okolnosti, tak se ptam...

Pozemek patří soukromé osobě-uznávám že jsme si to předem neověřili.Celá akce ,,lovu na lidi,,vypadala opravdu jako z USA filmu.Zastihli nás když jsme se vraceli k autu.Na louce jsme jednou kopli a drn vrátili zpět jak se patří.Nepostřehli jsme vůbec žádné jiné jámy či stopy po hledačích.Této agresivní bandě nešlo ani o detektor...naopak si ho údajně ani nevšimli,tím pádem by byl jejich stejný útok veden i proti člověku na procházce....po jejich neoznačené louce.Podstatou bylo to,že hlídají své rozsáhlé pozemky z důvodu ,,krádeží sena a úmyslného vypouštění krav z ohradníku ,,.Zde nebyly krávy ani seno.Prý jsme mohli bý jedni z těch co jim tyto škody způsobují....na ostatních pozemcích.Nejde zde o právo ale lidské chováni,vyjadřování a komunikaci.Pokud Vám bezdůvodně ,prskající,agresivní člověk z centimetrové blízkosti chrlí do obličeje sprosté nadávky normální to není.Zde nejde vůbec o právo ale prosté lidské chování a vyjadřování.

Pro Lukegoss

vidíte, jestli to stojí zato.....
- někerým majitelům to vadí, jiným ne, ale s tím se musí počítat......a spílat jim, že se semtam chovají jak hovada - každej sme jinej, počítejte s tím, že nikde Vás nebudou vítat s otevřenou náručí, i když jste slušní a zahrabáváte, na to se nehraje
- možná dříve - u prvních pár narušitelů byli vpohodě, časem se ale po různých nevítaných návštěvách propracovali do tohoto "stádia"
- ale jak sem již pravil - kdybych byl na soukromém bez dovolení a někdo mě tam přetáhl klackem po hřbetě, neremcal bych a odkráčel , bo vím, že tam nemám co dělati
- ono i to hledání pak stojí za prd, když vím, že jsem někde na cizím, kde musím býti stále ve střehu a neustále sledovati, jestli se někdo neřítí.....
- ani těm lesákům se nedivím, že nejsou nadšení, když vidí chlapa, jak nese do lesa detektor a sekeromotyku

Nešlo vůbec o detektor-ani na vteřinu nebyl předmětem sporu.Tento příspěvek vkládám z důvodu varování před agresivním člověkěm ,kterému nezáleží na tom co třímáte v ruce, ale kde právě stojíte.Ne každý by situaci ustál-proto upozorňuji.

Luke, nezlobte se na me, ale tady jde, jak Auris pise, hlavne o upozorneni, aby tam nikdo nehledal. To, zda je chovani majitele adekvatni ci nikoli, neni predmetem tohoto prispevku.

Sam za sebe muzu rict, ze to bylo proste hovado a rozhodne s takovym chovanim lidi nesouhlasim. Vzdy se da vse vyresit slusne. Sam jsem byl nekolikrat konfrontovan jak s myslivci, tak s majiteli pozemku. Ale vzdy byli slusni, ja se slusne omluvil a vse bylo vyresene. Ve valne vetsine to skoncilo tim, ze jsem nakonec dostal povoleni si prijit zahledat kdy chci. Dokonce jeden myslivec a jeden majitel polnosti, kdyz me vidi hledat, za mnou jezdi se podivat, co jsem nasel a pokecat. Dal jsem jim i nejake Kreuzery na pamatku. Takze je to hlavne o lidech a ten majitel byl proste hovado a je jedno, jak moc se snazite ho obhajovat. To je proste fakt.

proč bych se měl zlobiti??
- pokud ide o označení pozemku - už to tu zaznělo X kráte - cedule někdo neustále ničí
- co má to hovado dělati - každej den tam jezditi přidělávati nové??
- nikoho neobhajuji - ale kdyby se mi to dostalo na stůl, obhajoval bych určitě majitele, jak ty "stěžovatele"

Ja te pohadce o ukradenych cedulich moc neverim. Ono jedna cedule nestaci, clovek muze prijit z jine strany. A ze by nekdo sistematicky nicil vsechny cedule jen kvuli kradeni sena? Dost pochybuji. Pokud se tak deje, tak mozna spise nekoho ten ''majitel'' (hovado) nastval (nejspise svym chovanim, cemuz se nedivim) a ten se mu takhle msti. To bych videl spis. Takze si za to muze sam. Ale spis myslim, ze tam zadne cedule nemel a proste je to takovy ten Rambo co si rad zahulaka. Uz cela ta akce napovida o charakteru cloveka.

"prskající,agresivní člověk z centimetrové blízkosti chrlí do obličeje sprosté nadávky "

Rána pěstí by to vyřešila, ne?

To by nebylo humánní. ;-)

A to mě právě smázli.

Zřejmě Vám jeden příspěvek nestačil a pokračuje dále,tedy i já pokračuji
-Likvidaci cedulí zmiňoval i majitel-že byste se znali?Nebo je to běžná výmluva lidí kteří nedokáží své pozemky oplotit či označit?Ze zákona se mohu pohybovat na jakémkoli neznačeném pozemku pokud ho neničím.
-Opět Vám koule selhala-policie byla přítomna.Odpor kladen nebyl,přesto došlo k fyzickému napadení.Podle Vás je každý kdo vstoupí na louku zločinec a je potřeba ho chytit při činu-nějak mi uniká při jakém činu?
-Majitel rozsáhlých pozemků by na terase sedět mohl,pokud by měl své pozemky zabezpečeny.
-Nejsem povinen ohlašovat nikomu vstup na neoznačený pozemek,pokud na něm neroste obilí,tráva,nebo se pase dobytek.
-A co nechápu?Bezdůvodnou agresivitu zúčastněných,kterým vůbec nešlo o znehodnocování louky,údajně si ani hledačky nevšimli,takže i kdybych v ruce držel ,,kopretinu,,jejich útok by byl veden naprosto stejným způsobem.Je to banda psychicky labilních lidí,kteří evidentně nezvládají svůj podnikatelský záměr.Pokud chrání svůj majetek tím,že zastrašují najížděním do lidí pak to asi v hlavě v pořádku nemají.
Celkový můj závěr je ten,že pokud jim někdo krade seno/které zde nebylo/nebo záměrně pouští krávy z ohradníku/které zde také nebyly/má si své pozemky řádně označit cedulí zákaz vstupu a v případě ,,vloupání,,volat policii....na místo agresivního útoku za účelem vyprovokování k fyz.napadení,aby byl důvod policii volat.Možná byste se v této situaci dokázal ovládnout-stejně jako já se zatatými zuby,ale pokud by sáhl na Vaši ženu....nevím zda byste sklopil ocas a odešel s omluvou.

žena vloni zemřela

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top