Detektor kovů Fisher F4

Zkušenosti s detektorem kovů Fisher F4,.

in category Metal detectors, created by Elmara 23.8.2010 17:37

Ca 14 dní vlastním f4, mám pocit, že nejde vůbec do hloubky, jen na veké předměty. Jakou máte zkušenost? Nacházím jen socialistickou měnu :)
Diskrimina funguje jinak suprově.
Pin point taky.
All metal neumím :) nějak neumím odladit půdu, vnávodu je otočte knoflík ve směru hodin, ale na obrázku to je naopak :)

jo jesště jsem si vzpoměl, nikde jsem nevyčetl jak je to se sondou-cívkou, je vodotěsná? Můžu s ní do vody? Můžu jí zlehka vofouknot wapkou vod hlíny?

Jak se ti snim hleda teď, F4 jsem měl jako založní v autě když vybyl čas tak na kratke hledani,hodně dobry detektor za ty penize, protože dokazal rozlišit i současnou 10,-,nevyhodou je ale spotřeba baterek,takže nabijeci to jistily.
gabriel.7

Ahoj, nevíte jak nastavit u f4 základní nastavení??Jsem začátečník díky moc za radu.

Ahoj koukámn že na vaše dotazy asi nikdo nereagoval?Mám taky F4 už něco přes rok a pořád si s tím odlazením nejsem jistej.Jeden říká tak druhej onak :-/ .Byl bych rád kdyby někdo mohl opravdu poradit :-D Díky

Občas něco v chatu zapadne tak rychle, že si toho prostě nestačíme všimnout :). Odladění je snadné, myslím že nejlepší jak to můžeš udělat je v ALL Metalu s prahovým tónem aby jsi ho dobře slyšel. Stačí pak nad kusem půdy bez obsahu kovu pumpovat a pomocí potenciometru detektor vyrovnat ;-)

dobrá díky,jen ti upřesním jak to dělám jestli na něco nezapomenu :-) zapnu ,zmáčknu tlač. ALLMETAL,a pumpuju,když točim poťákem tak ton jde buďto směrem dolu , nebo nahoru tomu trochu nerozumím jaký v tom je rozdíl.Jen sem někde vyčetl Pozitivní a negativní lazení??budu ti vděčný jestli mi pomůžeš to trochu popsat :-)

Začni s neutrálním, tón stejně nahoru i dolu. Pozitivní znamená že cíle jsou proti zemi líp vidět, a displejům to prospívá, skoro nutnost. Negativní - zem je vnímána otevřeněji, ziskem je hloubka a citlivost, daní je nejasnost na displeji až celková menší stabilita. U čistě audio přístrojů to je výhoda, některé umožňují přejet zem ještě víc, ale vysoce naprůměrný výkon chce zase určitý stupeň dovedností hledače.U displejáků to otevření země,pozadí, negativní odladění, bohužel potlačuje jejich hlavní a moc oceňovanou vlastnost, čísla, značky, obrázky. Musej se pak víc poslouchat, ale analog z nich nebude. Ale když to je těžké, houby zle, jsou to hobby detektory. Tak zatím neutrálně, a uvidíš sám co z toho vymáčkneš. Všechno má holt svoje.

dobrá díky moc zkusím to asi se budu ještě ptát :-) jestě otázka.... mám DD oválnou sondu a zjistil jsem že bere nějak málo do hloubky muže být chyba v sondě nebo v nastavení detáku ?dík

Otázkou je co myslíš slovem málo. Jestli to je 28" biaxiální DD, tak by to uplně málo brát nemělo. :-) Nečekej ale půlmetr na minci, to asi víš. To je už hodně náročná detekce.

Ahoj nechal sem si poslat z USA F4-ku ale mam takovej problem a to ze k ni mam pouze anglicky psanej manual...nemohl by mi nekdo z vas s timto problemem a neposlal by mi ho nejlepe v pdf. na e-mail?... ozzii@seznam.cz :-) at muzu taky vyrazit hledat.... predem diky

Ahoj, neví někdo kde sehnat kryt na baterie?

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top