Tesoro + S.E.F

Zdárec
Koupil jsem E.Sabera 2 se sefkou 12x10. Ještě jsem toho s tou novou sondou moc nenachodil. Chtěl bych jen znát vaše názory na ty nové sondy od Detechu pro Tesora.

Díkec a pípanec 8-)

in category Detectors - unsorted, created by Zelenejmozek 25.3.2011 20:39

Zdárec
Dohledávání v all metalu je jednoduché. Dáš si ,, trešhold ,, tak aby jsi ho jen tak malinko slyšel a jezdíš nad cílem co potřebuješ najít. v místě to krásně zabzučí ( není to nic složitého) Krom toho máš pravdu, že i do kříže to jde slušně. All metal používám jen u hodně malých cílů.
Každopádně tak jako tak, se se sefkou 12x10 dohledává docela dobře. A když se to tak vezme tak to ani není žádná velká cívka, takže čeho se bát....je superová.
Ten kdo se díval na Detech cívky a na ty články s recenzema a viděl tu největší cívku od Detech...to už je kur... motýl. K tomu už bych si tu dohledávačku pořídil určitě ( a možná, že i dvě :-P )
Na 12x10 to nemá smysl, podle mě to jsou byhozené peníze. Však dohledávání je to nejkrásnější co může být. :-D

To jo - ale různě to mění výšku tónu a občas se mi zdá, že to pípá mimo místo, které jsem si předtím zaměřil...chce to holt trochu cviku.

Dohledávačka úplně nutná není, ale zrychluje práci. Místo máchání hrstí před cívkou stačí přejet dohledávačkou a je to. Také třeba v mokrém slaném písku umí u některých detektorů pískat i samotná díra - pak je to bez dohledávačky o nervy:)


Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top