20 fillér 1916

Údaje o minci

Identifikovaná mince: Karel I. Habsburský (1916–1918) – 20 Fillér (20 Haléř) (č. 428) Karel I. Habsburský (1916–1918) 20 Fillér (20 Haléř)

Názory uživatelů

Průměr: 21,0 mm
Váha: 3,33 g
Území ražby: České území (1 názor)
Panovník: František Josef I. (1848–1916) (1 názor)
Rok ražby: 1916 (1 názor)
Nominál: 20 Fillér (20 Haléř) (1 názor)
Materiál: Železo (Fe) (1 názor)
Č. mince: Karel I. Habsburský (1916–1918) – 20 Fillér (20 Haléř) (č. 428) (1 názor) KubaJ: 428

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

20 fillér 1916
20 fillér 1916
3 hlasy
3 hlasy
zobrazeno:
1300x,
komentářů:
22,
nálezce:
KubaJ KubaJ
vyfotografováno:
2. února 2017,
vloženo:
2. února 2017

Komentáře

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Nehraje..a myslím že už to né jednou někdo naznačoval..asi zbytečně
:-/ :-/ :-/

Je to marný. :-/

Nech sa vyjadrí kompetentný človek/admin.....ak niečo porušujem.
Pridávam mince do r. 1953.
Nahrávam aj mince,čo nie sú doposiaľ v katalógu a navrhujem nové.
Fotky sa snažím neodfláknuť.
Skúse si to,koľko to dá času a potom kritizujte.

Máš pravdu , ale za večer sem nacpat přez třicet šuplíkovek je trochu nadmíru.
MÁŠ VŮBEC DETÍK ?

Mám Fisher-a ... pozri si moje artefakty ;-)

Myslíš ty papírový bankovky :-D

Kovboj78: nikdy vam nikto a nic nie je dobre :-/

Hmm..z 60ti mincí 55 šuplíkovek..

Tak to není . Ale trochu přemejšlej a neblázni. ;-) ;-) ;-)

KubaJ:jest-li máš ještě nějaké šuplíkovky,tak sem s nima?budeš hned Prof.Ing.Doc.Bc,KubaJ.Csc.Mgr.Mudr.Judr.Arch.Je doopravdy Super,že už jseš vidět mezi nejlepšímy odborníky,jakož to nejlepší určovatel mezi Top 5 ,hm tak to je super,mě to trvalo cca 5let,a pořád se učím,ale touha po bodech znamená hovno vědět.Ale před tebou smekám,páč jseš odborník za slovo vzaté,LP takový odborníky potřebuje.Tak hodně štěstí do dalšího odborného šuplíkování,myslím,že tímto způsobem budeš brzo absolutní nejlepší určovatel a top odborník. :-/ :-D ;-)Dyž nebudu něco vědět,a budu tápat,tak se musím obrátit na tebe,páč takovej odborník tady chyběl :-D ;-)

Herry.Snazim sa urcovat artefakty i mince,odtial je to miesto,spocitaj si to.
Nepovazujem sa za odbornika,tiez sa ucim a necham si poradit.Da sa tu vela veci naucit a poznat,no casto mi dojem kazia ludia,ktori tu vsetko beru negativne.
Nevies o mne nic,tak ma prosim neurazaj.

KubaJ:Kdo tě uráží???ale vidim ti až do prdele :-/ ;-)

Herry:
V tvojich minciach mas najmenej 13 suplikoviek z 23 minci ;-)

Některý ano,to nepopírám pane inženýre,ale jest-li sis všimnul pane FBI,tak jsem je neurčoval jako ty kůli bodům,kapišto???

Mimochodem,určil jsem si akorát 5mincí pane Profesore,já jsem body nehonil,kdybych chtěl,tak to jsem též naházím,co toho ještě mám,ale tudy cesta nevede pane Doktore.Za ty léta jsem hodně študoval,abych se osvědčil LP,a myslím si,že jsem zde hodně klukům pomohl,¨což se o tobě říct nedá :-/

Nebolí tě ruce?? Za takovou chvilku tolik nakopat?? 8-) Respekt!!

A kolik je limit na vkladani? Jedna denne? Pet? Deset? Padesat? Treba ho vubec nezene touha po bodech, ale chce ukazat svoje mince ... Nekteri mi temi reakcemi reakcemi pripadate jak dite, kterymu rozkopali babovku: tohle ano; tohle ne; podle me je spatne toto; ja bych; on mi ; me se ... Ja na body treba uplne kaslu, ale myslim si, ze kdo tu bodama hodne argumentuje, tomu o ne asi hodne jde, jinak by je nezminoval asi. Chce to klid, nadhled a neresit kazdou kravinu asi. Sorry, ale musel sem to napsat :-)

Jde o to že takovou sbírku má doma docela dost lidí kord tady na Lovci..když už měls to vyfotit všechno a dát do klubu ne po jednom do LH...to kdyby udělal každej třeba i já tak v LH není nic jiného než šuplíky...o ničem toto..Navíc je to LOVEC POKLADŮ ne UKAŽ CELOU SvOU SBÍRKU .CZ ... Nic proti ..

KubaJ nic si z toho nedělej . Bohužel je tady hrozně moc soudců a jasnovidců , kteří ti vidí až " do prdele " Nechápu proč si tito mistři otvírají příspěvky , které je nezajímají . Asi aby se zde o tom mohli anonymně rozepsat . :-D :-D :-D

Tak jeden negativní aspekt (opravdu masivního) vkládání mincí,které jsou spolehlivě indentifikovány vkladatelem (a pocházejí pouze z numismatické sbírkotvornosti) vidím v tom,že zájemci o jakékoli určení, resp.jejich vklady jsou tím celkem rychle "ztlačovány" dolů a následně tím zákonitě upozaďovány pro možnou identifikaci. Ruku na srdce:o kolik se kdo vrací stran zpět,když u toho nějaký čas není?
Vše je jen o jisté formě soudnosti. ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru