Artefakt

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Za statečnost pro příslušníky východních národů (2 názory), Neidentifikovatelné předměty (1 názor), Za zásluhy pro příslušníky východních národů (1 názor)
Rendaa: Neidentifikovatelné předměty, Wladyslav: Za statečnost pro příslušníky východních národů, SirMaik: Za statečnost pro příslušníky východních národů, jatamitoda: Za zásluhy pro příslušníky východních národů, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Artefakt
Artefakt
Artefakt
Artefakt
Artefakt

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
5 hlasů
5 hlasů
zobrazeno:
785x,
komentářů:
15,
nálezce:
Rendaa Rendaa
vyfotografováno:
15. února 2022,
vloženo:
15. února 2022

Komentáře

o:-)

Můj oblíbený Vlasovec. ;-)

:-O :-O A celkem pěknej stav :-O

Pěkná medaile 🏅 gratulace veliká 👍👍😎💪

Tohle může být přívěsek na krk nebo ozdobný poklop k tanku T-34. Přidej rozměr a druhou stranu.😮

Stejně jako Vlasovec to mohl nosit Turkmen, Azerbájdžánec nebo jiný příslušních východních národů, pro které byla medaile určena.

jj já ho mám společně se známkou hiwíka v jedné dírce.Pěkný nález!!!

https://www.valka.cz/Vyznamenani-Za-statecnost-a-zasluhy-pro-prislusniky-vychodnich-zemi-t90864

Pěkný kousek gratuluji 👍

Ano, také jsem ho měl z jednoho placu se čtyřma HIWI.

Ano souhlasím medaile pro východní národy. Tady je místo kde si to vyřídila NKVD s Vlasovci.✌️ Podle svědků masakr nechutný a mstivý 😓 od hromady urážek plivancu a bití pak stříleni po jednom aby druzí věděli co přijde.😥 Jsou na třech místech v mělkých hrobech. Kdysi jsem to chtěl řešit ale byl jsem poslán do . A cca v roce 2000 když mě oslovila holota městská asi byli dotace. Tak jsem je poslal stejným směrem.✌️☝️😎 Leží tam dodnes a chráníme hroby před vykradači. Je nás jen pár kteří vědí kde přesně to je. Někdy v roce 2010+- jsme jen ze zvědavosti projeli detikama nad místy kde je údajně vraždili né hroby!! A našlo se pár doslova metálů těchto a asi 5,6 id známek. Jednu mám doma v archivu. Jsou tam pořád a od svědků víme že jsou nebo spíš byli komplet pochováni se vším co měli na sobě.☝️😓 Smutný příběh své doby ale pravdivá fakta ☝️✌️✌️🤫 stejně jim tam udělám kříž velký dřevěný a jen nápis 1945. A nic víc aby někoho nenapadlo udělat nějakou blbost 😯💪👍

Hrobař 👍👍👍

Tome bejku tak to musí být 😮👍✌️🏅 jinak ten svět dojde konce 😈😓😎🤫

Přesně ☝️

Nechci činy NKVD ospravedlňovat, ale zrádci to byli a kůlku dostali oprávněně. Holt duch doby. Kříž si zaslouží, ale určitě se najde vandal, který ze zvědavosti bude chtít i hrob prokopat. :,-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru