Hlava sošky - Celt

Nečekaný nález v poli . Lokalita nespadající do keltského naleziště.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Nezařazené (1 názor), Amulety (1 názor) Nebria: Nezařazené, Ladik: Amulety

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Hlava sošky - Celt
Hlava sošky - Celt
Hlava sošky - Celt
Hlava sošky - Celt
Hlava sošky - Celt

Okolnosti nálezu

Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:20 cm
Použitý detektor:Whites Spectra VX3
11 hlasů
11 hlasů
zobrazeno:
1679x,
komentářů:
23,
nálezce:
Captain Captain
vyfotografováno:
11. srpna 2012,
vloženo:
24. března 2014

Komentáře

to jsi čistil smirkem nebo co to je na foto 1?

...i neneé . Na první fotce je gold hroudička z lesa a ke keltu se nijak nevztahuje . Při zadávání fotek se mi tam nedopatřením v té rychlosti připletla. Sorry. o:-)

už jsem se lekl :-D

Koukal jsem na tu Vikingskou Valkýru nalezenou v Dánsku a má to skoro podobné rysy .

Hmm , to kdybych to takhle zmršil...sám bych se za to nenáviděl...

Prostě vloudila se chybka . Celt je vpořádku a zachovalý ve svém vzhledu . Jouda fakt nejsem , abych ho zrušil . ;-)

Já vím Sandojane , já vím... , ale jak to udělat , aby neměli to hnutí mi to krouhnout .

krouhnout?

Popravdě ti to ani nepatří :D, takže nemají co krouhat . Ale to je věc jiná. Takových nálezů v Čr moc nebude, je to dost vzácné. Určitě se obrať na archeology a těš se z toho, že jsi přispěl...

Dobrééé!!Šup s tím do můzea.Gratuluju,nález moc pěknej. ;-)

Kolik váží taková gold hroudička z lesa ? :-P

Gold hrouda je móóóc těžká ;-)

Hele , tak tohle mi za to opravdu nestojí ! Nějakej kus šrotu velkej jako hrací kulička a aby mi někdo povídal něco o policajtech...to fakt opravdu ne !!! To je hlavně pro tebe Zelezniku ( bez urážky) . Mně bylo dáno , abych to našel , do té doby o tom neměl nikdo ani potuchy a nikdo neměl potřebu kvůli tomu rejpat !
Takže : Tato protivná kulička byla hozena do Vltavy u mostu inteligence a kdo chce , tak si ji tam může opět najít . Já už na to kašlu , aby mi kvůli tomu někdo dělal nervy...Můžou si ji tam někde vyzvednout . Tohle opravdu fakt ne !!!

To Captain: Klid, nikdo ti tu nevyhrožuje. Ten nález vypadá opravdu zajímavě a měl by se nechat minimálně zadokumentovat. Nikdo ti ho z ruky rvát nebude. Nevím odkud jsi, ale můžu to pomoct zprostředkovat. Buď mi napiš na h.t.h@seznam.cz nebo napiš Elmarovi (admin) ;-)

No asi to měla být soukromá zpráva :D . Ale aby to nevypadalo, že vyhrožuji, tak tady je má část zprávy. Pokud to ze zprávy není jasné. Tak nevyhrožuji, jen radím, jak by to mohlo skončit. Ale Captain to vzal jako nějakou výhružku. Bohužel...
"
Ahoj.
Nechci tě nějak stresovat, ale opravdu soška patří do muzea. Je to celkem vzácný artefakt. A myslím, že pokud tak neučiníš. Archeologové na tomto webu se budou snažit získat sošku přes PČR, jestli je opravdu keltská. Věř, že spolupráce s archeology vede zpravidla k oboustrannému dobru. Nechci tě strašit, ale když se nedomluvíš s muzeem, kdy některé již nálezy jen dokumentují a vrací, tak by tě mohly čekat nepříjemné chvíle a o nález bys v tom případě přišel určitě...
"
Všiměte si prosím slova "mohly".
No asi nemá cenu vůbec někam cokoli psát....

To Zeleznik: Přestaň ho prosím tě strašit. Vše se dá domluvit v klidu a vyhrožování PČR už je opravdu přes míru !!!

Omlouvám se, že jsem použil tuto instituci.
Opravdu to byla jen rada, kde to může skončit, když zveřejní archeo a rovnou napíše, že nechce aby mu jej archeologové brali. A popravdě formulace "mě bylo dáno" je zajímavá :D :D. Celkem se zarážím, že jsem jediný, komu vadí, co dotyčný napsal. Opravdu napsat, že nechce aby mu jej archeologové vzali, děláte si srandu? Je to archeo!!! Asi fakt bude lepší nic nekomentovat. Jeden kamarád to říkal už dávno.

To co se tu děje nemá cenu ani komentovat

Ach jo :-/ :-/ :-/

Takový přístup je smutný :(

Někomu detektor do ruky opravdu nepatří...

Unikatni nalez.A jestli jsi ho vyhodil,jako ZES HO NEVYHODIL,tak jsi hlupak.Z takovych nalezu by se meli tesit vsichni lidi a patri tam kam patri.Do vytriny v muzeu.Tohle uz hranici se sobectvim.Znam cloveka,ktery nasel na poli bez detektoru bronzoveho konika.Samozrejme ho ma doma.Protoze je to hlupak a sobec.Je mi lito techto lidi.

Unikatni nalez.A jestli jsi ho vyhodil,jako ZES HO NEVYHODIL,tak jsi hlupak.Z takovych nalezu by se meli tesit vsichni lidi a patri tam kam patri.Do vytriny v muzeu.Tohle uz hranici se sobectvim.Znam cloveka,ktery nasel na poli bez detektoru bronzoveho konika.Samozrejme ho ma doma.Protoze je to hlupak a sobec.Je mi lito techto lidi.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru