Pomozte prosím s určením

Dobrý den, nalezl jsem tento artefakt. Vůbec netuším, co by to mohlo být, jeho význam a jestli třeba nemá nějakou hodnotu. Poraďte mi prosím jak to mohu zjistit.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Sošky, plastiky a reliéfy (1 názor) sock: Sošky, plastiky a reliéfy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Pomozte prosím s určením
Pomozte prosím s určením
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
882x,
komentářů:
12,
nálezce:
RomanV RomanV
vyfotografováno:
9. června 2014,
vloženo:
13. června 2014

Komentáře

Neuvádíš materiál, nálezové okolnosti ap.. Je to nějaký obličej, hlavička a vypadá to hodně zajímavě. Z některých podobných nálezů se v posledních letech vyklubaly velmi zajímavé kousky. Stálo by za to zajít s tím za nějakým odborníkem....určitě se ti nevysměje. Jinak hrozí, že ti to zůstane ležet v šuplíku neurčené. :-)

někde jsem to už viděl. myslím že to je hlava bůžka z období doby bronzové, ale nevím to jistě. každopádně to patří do muzea a ne na aukro :-/

Třeba mu křivdíš lubenz, jen se zeptal...Já doufám, že to šmelinář není a opravdu s tím zajde na patřičná místa, t.zn., jak píše Scorpion, do muzea. Místo pár korun, které by na aukru dostal, může být chvíli slavnej a to je víc... ;-)

Podobné tomuto jsou jedny z prvních Čínských mincí tak zvané minc Anonymous Ghost Head pocházející z doby 400-220 před kristem .Ovšem ty jsou poměrně menší jen 12mmx 9mm

Než aby to víckrát nafotil, vloží dvakrát tu samou fotku. To je fakt padlé na hlavu. Dotaz na cenu tak to už vůbec.

A další s cenou.

To je dokola, určit a cenu! Fotky na hovno, ale CENA a KOLIK ZA TO!

hovada s prominutím

no jestli spíš nemyslel hodnotu třeba historickou, nepíše nic o ceně :-O

Jistěže myslel historickou.Nekamenujte!!Za mě palec!A šupej do muzea a pak dej vědět jak to dopadlo!!

železnej vodpad na šroťák s tim :-D

Dobrý den, děkuji za reakce. Abych uvedl na pravou míru: materiál odhaduji na olovo. Za foto se omlouvám, ale popravdě je to jen oválná hlava a nějak nevím co víc na ní vyfotit. Vložil bych ji jen jednou, ale byla potřeba tam dát dvě. (mám jen jednu). Netuším co znamená šmelinář. Osobně jsem se chtěl jen zeptat. Nehodlám nic prodat přes aukro a jiné aukce. Pokud to bude patřit do muzea, nechci, aby se o něm nevědělo, nebo aby právě skončil v odpadkovém pytli. Děkuji za radu ohledně muzea. Mohli by jste poradit do jakého? V tomto oboru jsem začátečník a určitě se tam s tím půjdu zeptat a dám potom vědět. Pokud by žádnou hodnotu neměl, tak si ho dám do vitríny, protože je zajímavý. AlCapone: Prosím nepleťte si pojem hodnota s pojmem cena - pro mne hodnota znamená : citová, historická, kulturní... a cena je vždy jen o penězích. Proč bych se jinak ptal například na význam artefaktu, kdyby mě zajímaly jenom peníze.

RomanV - Krásně si jim to napsal,já mám rád třeba kolečka.Když je hezký,tak si ho založim,ale zároveň se kouknu i na cenu.To je normální,jen to prostě chci vědět jakou má hodnotu.Neprodávám nic.Můžeš mi poslat meila.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru