Pražský hrad

Nález na poli, už je to dlouho co jsem našel tento, asi odznak.
S kamarádem jsme si vybrali zvláčené políčko, autem jsem zastavily u pole a začly hledat, mám pocit že bylo fakt nádherný počasí, rád na to vzpomínám.
Včera jsem chtěl jít hledat, tak jsem vyrazil, bohužel někde uprostřed pole začal foukat silný vítr a v dálce jsem viděl padat něco bílého, říkám to bude v pohodě to přejde, ne jsem idiot a přírodu jsem podcenil, a schytal jsem to na plný čáře, hnusný a hustý nával sněhu, ve větru, sníh mě mlátil do obličeje, koukat jsem musel na zem. Vypnul jsem detik a šel, přišel jsem domů a Nox celý bílý, ještě že je vodotěsný!
Druhý den, jo dneska to jde, šel jsem hledat do lesa, zapnul jsem noxe a najednou se zbláznil.... Co je sakra, tady jsem byl několikrát a nikdy nic.
Nastavil jsem to jako vždy a stejně pořád blbnul, kdekoliv jsem se pohnul hned signál, ale žádný signál, signály byly i ve vzduchu?.
Tak jsem ho resetoval a najednou se objevilo Er 61 jeden tón a konec.
Foukal jsem do jednotky a zní začala téct voda. Ty vole, co to je ?
Tohle je vodotěsný nebo co ?
Večer jsem to dal k topení a druhý den jsem vstal a šel se podívat co a jak. Koukám na displeji, uvnitř jsem nějaký mokrý kapky a jakoby nějaký flek. Tak mi někdo řekněte jestli to mám vyhodit nebo co stim mám jako dělat, nechat ho vysušit ? Prej vodotěsný.
A odznak též nevím co je, myslím že nějaký suvenýr. Nebo na památku, na internetu nemůžu najít.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Patriotika (2 názory), Odznaky (1 názor) Motopetak: Patriotika, Opin: Patriotika, T3mpl: Odznaky

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Pražský hrad
Pražský hrad
Pražský hrad
Pražský hrad

Okolnosti nálezu

Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:20 cm
Použitý detektor:EQX 600
10 hlasů
10 hlasů
zobrazeno:
2392x,
komentářů:
12,
nálezce:
Hardman Hardman
vyfotografováno:
7. května 2023,
vloženo:
26. listopadu 2023

Komentáře

Moc pěkný kousek. 😎👍

Písni Siru Maikovi,měl ten samý problém,voda v jednotce,říkal ale že musel měnit🙄

https://static.flercdn.net/s/p_mb07/10212258_3_1801272477.jpg
A máš to tohle.

https://www-findmall-com.translate.goog/threads/equinox-water-hunters-must-see.356980/page-2?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc

No Tiene,nečte se to moc dobře tedy.🙄Ono to asi nebude zase tak zanedbatelné %množství🤔Párkrát jsem Noxe vzal na hulváta hadicí zahradní,dám si zřejmě ale už majzla😤a broďáky které jsem si koupil že zkusím vodu dám kámošovi rybáři.

Díky kadel, Tiene a tobě taky.
Já jsem si to myslel též, že Nox nemá dlouhou životnost, tady mi odchází v podstatě všechno, 2x jsem měl problém s kabelem u cívky, 2x jsem měl problém s baterkou u jednotky a tohle je teprve první problém s vodotěsností. Vlastně do noxe jsem investoval už po druhý, a neříkám že jsem nenašel spoustu krásných věcí.
Ale když nevydrží ani 2 roky, nebo minimálně rok po záruce tak už sázíme na tu politiku. Ani nemám už chuť chodit hledat, můj osobní rekord nebyl jsem 5 dní hledat a myslím že to ještě vydrží dýl. 🤔🥺

Zajímavé.Noktu jsem měl půl hodiny pod vodou a nic.Noxe radši zkoušet nebudu.Ikdyž pár slejváku taky zažil a žádný problém.No né všechno co je drahý je dobrý.Je asi lepší se chovat jakoby to vodotěsný nebylo :,-(

Starý Nox po pěti letech ve vodě zatekl 😭
Na servisu mi řekli že asi někde prasklina...
Pravda že ho nešetřím a místo odkládání občas upadne.
Musel jsem pořídit těsně před dovolenou novou jednotku, abych mohl pod vodu...

To padání to bude ono ;-)

Taky jsem na prasklinu přišel až ve vodě když se nox zbláznil. Oni nemaji moc dobrej spoj mezi jednotkou a baterkou, tam to rupe. Já tak jenom tušim, že mi tam upadla lopata. Jinak nox je 3 v záruce. Mně měnili celou jednotku, vzali to na reklamaci ;-)

Jak to tak čtu, jsem rád že má volba ohledně detektoru nakonec padla na Deus X35

Libanon: To tedy není moc moudrá volba :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru