Přezka Luftwaffe

Jedeme na válku.. pokračování

Den čtvrtý:..
Po poslední hledačce na tomhle místě jsme odcházeli víc jak nadšení a nemohli se dočkat další návštěvy lokace. Puškospona,všeobecný, ID, frčka i tabulka škody- Sentinel nám nedává spát a na další dny volna plánujeme akci..
Zaparkujeme a vyražíme plný očekávání na místo. Svačina, cigaro a jdeme na to.. pár hodin hledání a kromě nábojnic a dalších komoušů se nám nedaří navázat na další válku. No nic, zítra je taky den a tak odjíždíme vstříc lepším zítřkům..

Den pátý:..
Vydáváme se rovnou tam, kde jsme předešlí den skončili a stále nepřestáváme doufat. Další náboje, další komouši, další tuna bordelu a alobalů.. Po několika hodinách mi padl pěkný signál, vlastně jich bylo několik.. Beru do ruky rýč a začínám kopat.. Množství nábojů na 40 cm nebralo konce a stále se objevovali další a další. Po dohledání asi 20ti nábojů nastal klid..Sakra.. Vydávám se dál a o několik metrů nejasný signál.. Chvíli uvažuji jestli se mám vůbec ohnout, protože po celodenním hledání už mě bolí celý tělo a radši bych se viděl doma s flaškou chlazeného. Přece jen mi to nedalo a začínám dohledávat.. sotva píchnu dohledávačku do hlíny a začne signalizovat. Rukou odhrnu hromádku hlíny a mám jasno, přezka! Bližší pohled už tak fascinující díky jejímu stavu a materiálu nebyl, ale je to Lufťák! Když už nic jiného, pořád jsme na dobré stopě.. Posledních pár metrů kolem a jedeme.. Snad nás další výprava opět potěší a jedu domů zachránit co se dá.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Luftwaffe (1 názor) Pizza: Luftwaffe

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Přezka Luftwaffe
Přezka Luftwaffe

Okolnosti nálezu

Lokalita:Ústecký kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:5 cm
Použitý detektor:Makro racer
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
685x,
komentářů:
2,
nálezce:
Pizza Pizza
vyfotografováno:
28. dubna 2021,
vloženo:
28. dubna 2021

Komentáře

No sice škoda stavu ,ale i tak gratulace . Příště bude lepší kousek seš na dobré cestě kopnout něco pěkného.

Doufám, doufám :-D díky 👍

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru