Ruční granát

Řekl bych vzor 34 pyrotechniky budu volat až zítra dnes jsem u sebe neměl mobil a dostal jsem se domu před hodinou nechal jsem ho na místě pod pěkným pařezem.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Ruční granát vz.34 (3 názory), Ruční granáty (1 názor) tactical: Ruční granáty, jelda80: Ruční granát vz.34, : Ruční granát vz.34, : Ruční granát vz.34

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Ruční granát
Ruční granát
Ruční granát

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:1 cm
Použitý detektor:Garrett euro ACE
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
2073x,
komentářů:
10,
nálezce:
tactical tactical
vyfotografováno:
18. prosince 2014,
vloženo:
23. června 2014

Komentáře

http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/40751

Jo dík tak to bylo rychlé ještě jsem neměl čas ho hledat a koukám že jsem se trefil :-)

cvičnej granat

No ten by s tebou zacvičil,až do roztrhání těla ;-)

A hele, tady má někdo nadbytečné části těla...

To pako24 - Jo, počkej až na něj narazíš taky moc se smát nebudeš , pyrotechnici dorazily byli opět vstřícní jako minule prostě příjemní pohodáři , provedli odpal na místě ,na ten už jsem nečekal zase tolik mě to nezajímá , možná se tam dojdu podívat jak to odnesl ten chudák pařez.

to tactical: Nějak jsem, v tom co jsem psal, nenašel známky o smíchu...
Protože jsi to určil hned dobře a věděl jsi co to je, tak jsi projevil dost velkou "odvahu" to tahat na světlo boží - jak už psal "klarkon", pojistka vypadá poškozená a i když to mělo nárazový zapalovač, kdo ví, po těch letech, zejména, když to pak cpeš pod nějaký pařez :-O

Pod pařez jsem to uložil do měkkého lůžka ty bys to tam nechal asi na hraní dětem co, jo a na světlo boží jsem to tahat nemusel byl 1cm pod jehličím a jak jsem psal jsem zvědav jak to pořešíš ty až se ti zadaří takový podařený nález.

OK beru, to co jsi teď napsal mění situaci, to jak jsi to prvně podal, vypadalo dost děsivě. Tak sorry a nečil se, ať se daří... ;-)

Jo sooorrry trochu jsem se rozčílil ale člověk to nenachází každý den a když to přijde tak tě to rozhodí i když v poslední době na munici mám klikosmůlu .Ať se daří a nic takového nemusíš řešit :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru