MEGA ŠROŤÁK

Zdarec lovci,za tu chvilku co hledám jsem našel docela dost šrotu.Taková klasika jako folie,víčka,plechovky,kladiva,trubky.Naposledy jsem vyhrabal na louce kus radlice.A co vy?Jaký je Váš kuriozní nález?Možná kdyby jsme všichni navozili šrot na jednu hromadu tak by nám vzniknul MeGa ŠrOťÁk

založil Templarius 30.3.2011 22:24
Zpět na přehled diskusních témat

19 online

31. března 2011
Refuno
Gefreiter
Reagovat
Refuno

To jejcennejsi co jsem nasel z bordelu je skoro plna flaska slivovice, bohuzel etiketa nebyla citelna a ochutnavat se mi to moc nechtelo ;-)

detektor: Tesoro Tejón , město: Schönbach
31. března 2011
Tonny69
Feldwebel
Reagovat
Tonny69

Jo plně s tebou souhlasím les je fakt hodně zaneřáděnej všeljakým železným šrotem hlavně jeho okraje.Jak říkáš byla by to pěkná hromada :,-(

detektor: Teknetics T2, vibra probe 580, město: Cv,Nb HHB o.s.
31. března 2011
desy
Soldat
Reagovat
desy

Máte pravdu chlapy, já včera uprostřed pole vykopal kus kolejnice a to nejbližší dráha je tak 2km od místa nálezu.
Člověk nikdy neví....až zůstává rozum stát ;-)

detektor: Tesoro Silver u Max,S.E.F. 12x10, město: Chrudim
31. března 2011
gonzo23
Korporal
Reagovat
gonzo23

Byl jsem včera v lese a neuvěřitelnej bordel. Myslel jsem, že to je jen zkraje, ale i hlouběji byla spousta odpadu. Lidi si z lesů dělají skládku :,-(

detektor: Eurosabre ll, město: Kroměříž
12. května 2011
Pavlik
Soldat
Reagovat
Pavlik

A nejlepší je, že ten největší bordel musejí najít lovci pokladů. Já s půjčeným detektorem našel vycucanou zubní pastu a stojánek na kolo. Je až s podivem, že si někdo v lese vyčistí zuby co? A krutá legrace je, když ve 20 cm vytáhneš starej obal od cigaret, prej tam předtim dávali ještě kva kva kvalitní alobal:)

detektor: ------, město: Praha 9
16. března 20:00
Srny23.
Soldat
....Reagovat
Srny23.

ahoj já našel přední nápravu od škodovky :-D :-D

detektor: Whites Prizm 6t,Whites prizm III, město: Nové Město na Moravě

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky