Padesáťákovej

Můj akční rádius je omezen časem. Přesněji, dobou, než dostanu hlad. Bylo zhruba půl třetí když - platilo každý odpoledne.

Lovcové,

  nikdo nikdy neuvěří, že za tři dvouhodinovky na různejch polích za barákem a jeden nášup ve voranici - a to byl omyl z posedlé pýchy, jde kopnout z mincí hlavně padíky.

  Bylo to tak: První odpoledne, nějaký padíky, a bylo asi půl třetí, když vypad ze země na poli (před tím jsem si dal vomylem voranici, a tam sem vypad z atmosféry někam pod zem já, jako bych nevěděl, že ve voranici mě vodcházej třísla.), takže vypad nějakej vodznak se srpy a kladivy a ČSR vlajkou. Neberu to jako relikt rudý doby, spíš jako vztyčenej prst na dobu, kdy davy vládly. Akorát se počítaly ten den volby. Potom jsem dal zákopák z prvních let Velký války, a ten je podle mě dost supr. Většina těch, co ho v prvních letech měla, tam totiž následně zařvala, a tudíž nemoh skončit tady na poli. To je úděl. Pak sem dostal hlad, u auta sem sněd svačinu, žitnou bagetu z místní pekárny s Pražskou šunkou a normálním máslem a rajčetem (žádný salsy...) a mazal domů na vepřový plátky alá Znojmo s rýží. Obyč rýží, žádná dlouhozrná, žádná parboiled, vařit se musí  umět.

  Druhý odpoledne, jel sem zase na Pražáky, jako dycky, když nejedu na Římany, co taky jinýho, a bylo asi tak půl třetí odpoledne, a v podstatě na povrchu ležel mezi těma padesítihalířema všude okolo křížek. No, tak jo, řek sem si, a koukám že mám hlad, a vyrazil sem na brambory mašlovaný máslem a k tomu vepřovej řízeček v těstíčku s jemně sekanou cibulkou, ale hlavně, s čalamádou ze zeleniny ze zahrádky, hlavně je v tom kořenová a jen trochu papriky. Zelený, jak jinak!

  Třetí odpoledne, jen tak na chuť, jenom trochu arsenbronzovejch knoflíků, o to mi šlo, potěšit se štíťákem, a ten sem nedal. Jiný arsíky jo, a, kouknu na hodinky, koukám, půl třetí, kouknu do kapsy, padíky zase jsou, tak si řikám, je čas, a koukám ušima do sluchátek, to snad neni možný, a taky že jo, nějakej stříbrnej. Trochu dotentovanej, a doma se rozpad. Jenže, sekaná padesát na padesát namletá co si vyberu - pupek a plecko, a dotažená nožem fašírovaným kuřecím prsem s bramborama na libečku a dopečenejma s česnekem, takže, nic se neděje, stav nestav, tak domu. Mimochodem, Hledačovo jídlo je moje fórum, podobné příběhy vítány.

Držte se, svět byl, je, a bude.

litrfree

1 na kameni kámen
1 na kameni kámen
2 s úctou
2 s úctou
3 bez komentáře
3 bez komentáře
4 za barákem
4 za barákem
5 newim, každopádně, na pytel stav, nula bodů
5 newim, každopádně, na pytel stav, nula bodů
6 mince
6 mince
7 s velkou úctou
7 s velkou úctou
8 každej z nich lidi potřebovali
8 každej z nich lidi potřebovali
23 hlasů
23 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Zákopák super

Sem si musel jít udělat topinku se sýrem když sem to dočetl,asi v rámci diety a cholesterolu ale šak co, do dalšího odběru dárcovského daleko :-D :-D To vychodím :-D Stín až ke kolejám,to je pěkné,to mám rád,dnes sem se taky jen tak zastavil a díval se kolem na stromy na vodu,na hrad v dálce,bylo krásně teplo jak v květnu.Sem se trochu rozjel,křížek se ti povedl a ten zákopák je můj malí sen :-)

Pěkný! Proč to Ag není nafocený i vyčištěný?

Pěkně jsem si početl ;-)

no tak teď jsem dostal hlad... a pro jistotu dvojnásobnej. Hlad na hledačku a ještě větší na něco do pupíku... Jinak prsten a křížek parádní !!!

Mám hlad :-P

hezky poskládanej jídelníček,i zákopák

Podle nadpisu jsem myslel ,, konečně našel to co většinou já" ale frk.Tvé vaření jsem zažil a tak mi s kouta plyne slina.

Pěkný to máš,gratuluji :-) :-) :-D :-D

Křížek a zákopák dle mého gusta. :-)

Jirko pěkné :-D chlapi hlad je až tak po třech dnech,jinak je to jenom chut k jídlu :-D :-P

To mě baví,.Krásný psaní,fotky i nálezy :-D ;-)

Dobrý to máš,taky napsaný. ;-) :-D

Pěkný příspěvek i nálezy. Za palec :-)

Zákopáček luxusní, no i to ostatní :-D

Díky všem co si se zájmem početli a taky díky za komenty. Každýmu.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru