Plněný papriky

Pokud jde o to pole, tak tam bylo fajn, dobrý relax před snídaní. Vracím se ke strategii úderů za rozbřesku. Nikde nikdo, jenom já a ty věci pod zemí.

  Lovcové,

jaro oficiálně zaklepalo na okna dveře pole role louky lesy, a tak jsem se vrátil ke strategii úderů za rozbřesku. Zaprvé je tou dobou nikde nikdo, a zadruhé, jak se rozednívá, je to podle mě nejhezčí část dne. Je klid, dobře se mi hledá, mohu se věnovat různým úvahám zralých mužů, čili přemýšlení o podstatných věcech.

 Cíle se z písečku hrnuly docela jeden za druhým, už dávno svítalo víc a víc, a já dumal, jestli udělám plněný papriky nebo pečený paličky z kuřecích stehen s rychlou zeleninovou omáčkou. Salát jsem mě rozmyšlený hned. Do salátu to chce vždycky něco zeleného, tak máte na fotce tu šipku, a kousek nějaký přezky myslím.

  Chvíli vítězily papriky, ale potom jsem měl serii pěkných AB knoflíků, a zachovalý zinkáč 1894, a tak se to zase přelilo k tomu pečenýmu kuřeti. Ty paličky dělám ve skle, mám rád když speciálně na tohle dobře vidím. Mezitím mě začala blbnout dohledavačka, napřed pipipip od baterky, vyndám novou z báglu, dobrý, chvíli to jede, a potom najednou nešla vypnout. Dělala to i dřív, ale teď se to tlačítko zaseklo definitivně. Můžete sami vidět, že ji šetřím, nejni opotřebovaná, je za ty čtyři roky nebo co ji mám pořád jako nová. Otázka tedy je, jestli ji opravit nebo si vzít už rovnou novou Minelabku, kterou stejně chci. Dobrý je, že si ji teď bere pro sebe žena, tak ji ji budu pěkně zajíždět.

 Ještě než to tlačítko Garretta zdechlo, co se mi ještě nestalo, vypad na mě z písku s typickým písknutím CéEs šestky, co teď tůruju na střídačku s CéEs čtyrkou na polích, ojetý stříbrný mrzáček. To mám za to, že se posmívám polním nájezdům na ojebané stříbrňaky na jih. No jo, počítá se, ale je to fakt mrzáček. Ty mě neba. Navíc absolutně netuším co to bylo. Jedna strana neúplná, a druhá skoro pryč. Nemíním ho dorazit vyčištěním do ražebního lesku. Tak, jak byl v zemi, mu myslim plně vyhovuje. A mě taky. Maximálně lehce plivnout, a otřít rukavicí.

  Tak jsem vyrazil do krámu, nechal si udělat ze dvou mas mletý, a v osum jsem byl doma. Bylo to i na mě krátký, vejlet ani ne na dvě hodiny, většinou vydržím minimálně o třicet minut dýl, než dostanu hlad. Stanice ještě byla v pelechu, otevřela oko, vidí mě v maskáčích, a ptá se: Kdy přijedeš. Ani si nevšimla že nejsem doma.  A je čas prdnou papriky do trouby. V druhým pekáčku jsou ty paličky.  

litrfree

1 ranní a krásný
1 ranní a krásný
2 mince
2 mince
3 šipka
3 šipka
4 torza
4 torza
5 neznámý chudák
5 neznámý chudák
6 knoflíky torza a další radosti moje
6 knoflíky torza a další radosti moje
7 fešák to je
7 fešák to je
8 dosloužila po 4 letech myslim že dobrý
8 dosloužila po 4 letech myslim že dobrý
23 hlasů
23 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

Pěkné to máš a mlsné jak pes taky ;-)

pěkný, dobře se mi to četlo a dnes jsem ti i docela rozuměl ;-) :-D

myslím, že to je odfláknutý příspěvek
úplně tady chybí fotky z trouby :-D
takže příště všechno :-D
za palec jak sviňa

no máš to jako vždy:-) jen když vidím tu tvou dohledávačku, jak vypadá a jakou jí mám já a ty problémy :-D

Dobré, dostal jsem hlad, jdu vařit :-P

Pěkný počtení. ;-)

Pěkný počtení. ;-)

Hezky jsem se pobavil, pekne jsi to sepsal :)

Pěkné, jako vždy. :-) :-) :-D. Ciááááooo

Tak to jo ta dohledávačka :-D pěkně ji dáváš pokouřit :-D

Šipka je skvělá,plněné papriky miluju,dohledávačka si po 40ti letech,soudě podle opotřebení odpočinek zaslouží ;-)

Pěkný příspěvek se vším všudy :-)

Pěkná dvouhodinovka i s úvahama a pěkným počtením :-D

stejnej kousek ručně řezaný zubatý přesky ze srdíčkem sem kdysi našel někde u jičína ale byl sem blbej a kámoš řikal jak je to k ničemu a tak sem to vyhodil .... škoda

:-D

Dost dobrý :-), jdu něco vrazit do trouby, je to infekční... 8-)

Pěkné,sem ale zapomněl že než začnu číst tvůj příspěvek,měl bych mět v ruce aspon chleba mazaný sádlem,proti hladu,nebo obložená talíř na klíně :-)

Opět počteníčko a pokoukáníčko. :-)

Článek parádní, ale ta dohledávačka je teda jetá fest! ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru