To se jen tak nestane

Když člověk dostane pokutu od PČR

Vše to začalo už ve čtvrtek! Jedu si autem, přemýšlím kam se půjde o víkendu, telefonuji s kolegou a řeším otázku kam a kdy se půjde hledat! Peláším si to po vesnici a najednou se to stalo..... švestka na cestě, já telefon na uchu, nepřipoutany a do toho jsem věděl že jsem nejel 50km/h. Nakonec mi bylo zděleno že jsem překročil rychlost o 9km/h a jednu chvíli jsem i zrychloval. Zareagoval jsem že jsem asi něco předjížděl :-) Nakonec jsem zalatil 500Kč a přišel o dva body! S nasráním, ktere mě žralo až do soboty,usedám do auta a odjiždím! V pátek se opět řeší hledání a kamoš, ktery hleda už rok a nema žádný AG, mi řiká ať neco vezmu na motivačku že cítí že něco padne. Nakonec domluveno že sraz o půl sedme na místni benzince a sednem do jednoho auta a směr pole. Jenže co se nestalo... já zaspal o 20 min a jěště jsem si vzpomněl na tu pokutu, když jsem projižděl vesnici 80km/h ve spěchu, tak si říkám že to stojí pěkně za ho..o! Nakonec kafééé čumenda a směr pole... běhěm 5 min první ošuntělý měďáček a.... hledam o 15 min později řvu pražáááááák... nějaká ta čumenda, fotečka, cíčko a nasraní jednoho kolegy pomocí MMS :) chvíli si dam ještě rotaci a pokračuji ve směru kudy jsem šel. Po 80 metrech řvu pečetítko...kolega neveřícně přichází že to není možny.. tentokrát už volám kolegovy, jelikož mi mezitim stihl zavolat a pogratulovat že jsem si ho kopl PG, zvedá telefooon co jsem zas našel... no nějaky to pochlubení a šmatlu dál a za 50 metrů další řev... pečetítko :-) kolega co je semnou na poli, opět dodava že už je to blbý. Nakonec padl pár knoflu mědačků a jěště přiletěl 10 krejcar FJI. Byl to užasný den, jště jsem si říkal zdali tam nebude i ducatek ale to bych chtěl už asi moc :) omlouvám se za první dvě fotečky! Foceno tel na poličku.

47 hlasů
47 hlasů
Lovec oceňuje

Komentáře

To spodní pečetíko ztratil ten Jack Daniels, co lovil sud v moři a všichni mysleli, že je po něm.....

Pěkná práce, asi dobrá lokalita. Gratuluju k pražákovi a kolegovi vzkaž že si to pak vybere naráz a ještě třeba všem ukáže ;-) Námořnický pečetítko parádní, to bych zavedl .. ;-)

Parádní dařba! Gratulace!

Pekne nalezy a chudak kolega,ten s Tebou uz asi nepujde. ;-)

Jo jo PG když padne to je radost a ještě Václav II. o to větší :) a pěčetítka super ;-)

Super nálezy,gratuluji :-O :-) :-D

Pěkný nálezy ;-)

si děláš prdel, že :D nářez....

Super nálezy (mimo ty body :-D ), gratuluji.

Jeste jednou Gratuluju mimochodem ten kolega jsem ja a to že bych s nim nešel? xD U společnych hledaček jde hlavně o atmosferu srandu a to co padne pod civku to je jen o štěstí a kdy a kolikrat a co ? .. proste je to jen o haluzi. PS už se těším na další hledačku xD

A no tak to je mazec!krásný nálezy i psaní.,gratuluji ;-)

Krásný to máš....pečetítka nádhera,ty mám tuze rád ;-)

Super věcičky :-O. Gratulka ;-)

Pěkný PG Peťo, ale děláš nám tu tak trochu bordel. Tož jednou si MyDva pak ilmer :-/ Co to má za smysl? ;-)

Václav pěkný a pečetítko také ;-)

pečetítka super :-)

PARÁDA ;-)

Parádní nálezy. Alespoň nějaká náplast na problémy s policií. Za palec :-)

Paráda

Masakr

Masakr

fajné kousky gratulka ;-) příště tě vemu lopatkou :-P je to grátis a bez bodů :-P

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru