10 Mexickych Pesos

Takze po trech tydnech v Kalifornii je tahle uzaverka. Spousta minci v parcich a na plazich, naprosta vetsina se muze hned utratit za rohem za velmi chutny tacos diky tomu ze se mena v USA dlouho nemenila. Dnes jsem za dve hodiny nasel drobny za $6 coz je smesna castka ale nektery mince se datovaly od 1964. Oproti Cesku kde na najdu na kazdym poli Rakousko-uhersky dvouhalire stary 100 let se to zda smesny ale tahle zeme nema zadny valky nebo historii. Mimo Obcansky Valky. Takze dobry. Chtel jsem dohnat Vcelku s jeho 20+ stribrnakama a skoro se mi to podarilo. Mezi L.A. j a San Diegem je vojenska oblast zvana Camp Pendelton. Cast tohoto pasma ktery je obrovsky muzete navstivit. Ja tam narazil na vice nez 20 ne minci ale tokenu nasprchu v kempech atd. Me potesi kazdy kolecko protoze cena mince kterou najdu pro me neni podstatna. Takze jak jsem tam lovil ty tokeny ktery zvonily skoro jako ctvrtaky tak jsem me stejnou radost jako Vcelka s tema stribrnakama. Skoro. Haha. Ted tady sedim, upijim dvoudecku California Chardonnay a za 14 dni letim do Ceska kde pole jsou hojny ale zima je kruta. Pak si muze clovek vybrat. Porad mi to nejde do hlavy. Takova krasna velika zeme a nenasel jsem jeste stribro nepocitaje prsteny. No jeste to budu zkouset, mam 14 dni a v lednu sem zase priletim. Mince na posledni fotce jsou zustatek kterej si beru do Ceska. Zbytek, daleko vetsi mesec se utraci za parkovny a jidlo. Sorry za takovej dlouhej clanek.

Údaje o minci

Identifikovaná mince: Spojené státy mexické (1810–současnost) – 10 Pesos (č. 6754) Spojené státy mexické (1810–současnost) 10 Pesos

Názory uživatelů

Průměr: 28,0 mm
Území ražby:
Panovník:
Rok ražby: 1998 (1 názor)
Nominál:
Materiál:
Č. mince: Spojené státy mexické (1810–současnost) – 10 Pesos (č. 6754) (1 názor) Milan1896: 6754

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

10 Mexickych Pesos
10 Mexickych Pesos
10 Mexickych Pesos

Okolnosti nálezu

Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:XP Deus X35, XP MI-6
10 hlasů
10 hlasů
zobrazeno:
666x,
komentářů:
5,
nálezce:
Milan1896 Milan1896
vyfotografováno:
2. listopadu 2021,
vloženo:
2. listopadu 2021

Komentáře

Zajímavý příspěvek 👍

Perfektní práce gratuluji 👍

článek dobrej a zajímavej 😊
Jé, já bych tam sbíral kamení ... 😁😁😁

čau Milane, včera jsme byli na písku, dobrý to bylo. Přiletíš 15-ýho? Tak vyrazíme, snad bude ještě slušný počasí ;-).
Parádní příspěvek :-)

Jo, 15 jsem zpátky. Musíme ještě něco urvat než to bude přikrytý. A přes zimu budeme čistit. Mám toho na celou zimu. Hahaha. Brnknu Ti až se srovnám s časovým rozdílem.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru