6 Krejcar

Tak pole zacinaji davat sve poklady a me se podarila tahle hezka sestka. Hledani bylo naruseno idiotem se psem kterej na me zacal ze zavola policajty a ze vykradam pole. Krasne cerstve zorany, zadna sazba a na kraji vesnice. No to AG me udrzelo dobrou naladu.

Údaje o minci

Identifikovaná mince: František Josef I. (1848–1916) – 6 Kreuzer (6 Krejcar) (č. 81) František Josef I. (1848–1916) 6 Kreuzer (6 Krejcar)

Názory uživatelů

Průměr: 19,0 mm
Území ražby: Rakousko-Uhersko (1 názor)
Panovník: František Josef I. (1848–1916) (1 názor)
Rok ražby: 1849 (1 názor)
Nominál: 6 Kreuzer (6 Krejcar) (1 názor)
Materiál: Billon (Cu+Ag) (1 názor)
Č. mince: František Josef I. (1848–1916) – 6 Kreuzer (6 Krejcar) (č. 81) (1 názor) Milan1896: 81

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

6 Krejcar
6 Krejcar
6 Krejcar
6 Krejcar
6 Krejcar

Okolnosti nálezu

Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:XP Deus2, MI-6
9 hlasů
9 hlasů
zobrazeno:
532x,
komentářů:
18,
nálezce:
Milan1896 Milan1896
vloženo:
8. července 2022

Komentáře

Nějakej zavistivec... Šestka vždycky potěší 👍😊

Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem.

Šestka pěkná. ;-)

Jo, na idiota nenarazis. On narazí na tebe. Mince super.

Gratulace.
No idiotů je moc. Mě se to už stálo mockrát o:-) že prej na mě zavolali policii o:-)

Gratuluju. Za palec👍. Svět je plnej idiotu jako jsi potkal Ty. Mam podobnou zkušenost. Zakazil mi celej den,a i další dva potom. Vykrádáš pole?😂😮. Ja nevim,vykrádá se banka,trezor,pošta...to byl magor. A to by me zajimalo,co by páni policisté jako řešili. Pokud tam není nějaké hradiště nebo tak . Kamoš ma znameho ze vsi,co taky chodi hledat ,a je to policajt. A je jich vic. Prostě koníček jako každej jinej. Tak aspoň máš stříbro. Takovyhle lidi byli podle mě udavači STB už za komunistu.

Hezká šestka ty jeden vykradači polí :-D :-D :-D :-D ;-) :-)

Díky. Taky mě napadlo že to vypadá na nějakýho bejvalyho komouse kterýmu chybí si trošku zaudavat. Teď to je zase v módě a doporucovano. Škoda že jsem nechal půlku pole pro někoho jinýho protože nemám rád konfrontace. Ale hledal jsem dal dokud neodešel volat policii jak mi řekl. Ten výraz mě překvapil, vykrádat. Alespoň mám to AG.

Jo, to chápu. Pole, kde tě někdo špicluje je zabitý. Naštěstí je dost polí okolo, kde se můžeš soustředit a naplno si užít hledání. :-)

Ty vole, Argille :-D na ten článek jsi neměl upozorňovat. Já si ho přečetl a jsem tak maximálně nas..... Rozmrzelý.

Ale jo, je potřeba být ve střehu. Ne pro všechny jsme romantici a neškodný snílci ;-)

Držte své přátele blízko, nepřátelé ještě blíž
------
Don Michael Corleone

Párkrát jsem se z detektorem v ruce potkal s policajtama a uplně jim bylo fuk že hledám...pohodáři...(nebo mely strach,že bych je spacifikoval..💪🤣)
A dnes, šel ke mě chlap až doprostred pola,tak 300 metrů,taky se psem.Řikam si...kurva co bude mektat Šulek jeden...
Čim byli blíž,tim se oba zmenšovaly...🤭🤭Chlápek došel..měl asi metr a půl a pes jak nejakej Hranostaj nebo co...🤣No přišel se optat jak se daří a že děti chcou taky detík,co to stojí atd...miliarda otázek😤Akorát mě zdržoval,v duchu jsem si řek,že když ho nepleštim,tak se ho nezbavim...🤭Naštěstí pes chytl stopu,tak poděkoval za info a vodcupitaly oba...😁Tož tak to mam já no....Šestka super👍👍👍

Maso to napsal úplně perfektně, také to tak mám :-) :-O :-D👍🏼

Ten článek mě uplně znechutil. Je to hnus co tam piše ten blbec. Přirovnává nás k Talibanu. To je šílený. Proč . PROČ ! tam nezmínil třeba ty kluky co loni nalezli nález desetiletí z doby stěhování národů,ten prsten a přezku zlaté, a dali to muzeu,kontaktovali archeology atd. Tady se vůbec nikdo nesnaží psát vyváženě. Detektorář=zloděj a hotovo.

Je to tak joumane. Jak už jsem psal. Kdyby to u toho Rakovníka nenašli, tak by to bylo ztraceno na věky věků a nikdo by to nikdy neviděl. A dost možná by to brzo bylo rozmydleno na kousky. Jenže o tomhle se v tom článku nikdo nezmiňuje.

Pravda. Kolikrat me napada co je skody kazdej rok kdyz ty pole obdelavaji. Nasel jsem tu sekyrku z 2K BC a maji ji v muzeu. Uz byla odstipla od orani ale kdybych ji nenasel tak tam bude hnit naveky. Nebo by ji nasel nekdo jinej. Takhle historie zachovana a ja mam doma kupu mrtvolek a jinych minci s kterymi by me muzeum poslalo doprdele. Jen muj nazor. :-)

Ten článek je jednostranně předpojatej, štvavej a nenávistnej. Dnes prostě píše každej jouda a vydává to za svatou pravdu. Zbývá doufat v intelekt čtenáře, což je ovšem značně nejistá loterie. Českou mentalitu není těžké oklamat a zmanipulovat. "Psali to v novinách, tak to přece musí bejt pravda..." :-(

Milan 1986 - souhlas, když to nenajdeme tak to technika zničí, nenávratně...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru