A zase ten křížek

Už se vám stalo, že jste jeden nález našly dvakrát za hledačku? Mě ano! Příběh začal tak, že jsem nejprve našel tento křížek a položil jsem si ho ke kolu na igelitku, do které vkládám špinavý rýč. Jenže lokalitka, kde jsem kopal byla strašně bídná, rozhodl jsem se místo změnit a přejet na jinou část louky. Jenže co čert nechtěl, igelitku jsem vzal aniž bych si pomyslel, že tam mám tuto věcičku a v klidu jsem odjel. Asi 5 minut po příjezdu na jinou část louky jsem pomýšlel, co jsem vlastně našel a nakonec mi v hlavě cvaklo, že ten křížek vlastně nemám u sebe a když jsem odjížděl, tak jsem si ho z té igelitky nesebral. Kurňa, říkám, musím se tam vrátit, bylo mi ho opravdu líto. No ba konci hledačky říkám, tak teď pomažu domů, moc toho nemám, ten křížek rozhodně přispěje. No vrátil jsem se tedy na začátek a koukám, spatřil jsem na trávě obtisk kol z mého kola, ááá, odtud jsem vyjel, super tak tady bylo položený tak tady to musí někde být. Signál! Povrchový! Krásný ID! To musí být někde tady, kouknu na zem a ......KŘÍŽEK!!!! Jupíííííí! Šťastně nalezen podruhé, říkám, no pak jsem hledal ještě asi 15 minut, stihl jsem vyměnit baterku v hledačce ale už nic nepadlo ale byl jsem strašně rád, že jsem ho tam nenechal pro jiné kolegy hledače, kteří by ani nemuseli kopat.

Jinak je to opravdu zajímavý křížek, konečně s OČKEM!!!!! Ale to černé dřevo uvnitř je fakt zajímavé, na některé z fotek bohužel už z horní části to dřevo vypadlo, i tak mi to nevadí.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Latinské kříže s rovně ukončenými břevny (3 názory), Křížky (1 názor) Master2: Latinské kříže s rovně ukončenými břevny, petroff: Latinské kříže s rovně ukončenými břevny, : Latinské kříže s rovně ukončenými břevny, Kaparaso: Křížky

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek
A zase ten křížek

Okolnosti nálezu

Lokalita:Karlovarský kraj
Použitý detektor:Bounty hunter land ranger pro
7 hlasů
7 hlasů
zobrazeno:
598x,
komentářů:
2,
nálezce:
vopicak vopicak
vyfotografováno:
29. dubna 2020,
vloženo:
29. dubna 2020

Komentáře

Dobře kolego ;-) pěkný příběh ;-)

:-) ;-) :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru