Artefakt

Tuhle zajímavou problematistku našel kámoš. Chroustal na ní dloooho toporo a chtěl si jí pověsit do obyváku. Bylo mu to jeho ženou s jistym dodatkem i povolený,ale už si nechtěl ,kvůli ní finálně hledat ten jinej a tolerantnější obyvák.
Tak mi jí dal. Já mu hezky poděkoval a on mě taky. A byl asi moc rád a šťastnej,že už je pryč. :-D

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Novověký dům - výbava (1 názor), sekery-řemeslnické účely (1 názor)
jarkan: Novověký dům - výbava, zdenda69: sekery-řemeslnické účely, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Artefakt
Artefakt
Artefakt

Okolnosti nálezu

Lokalita:Olomoucký kraj
10 hlasů
10 hlasů
zobrazeno:
1159x,
komentářů:
16,
nálezce:
Surmajka Surmajka
vyfotografováno:
16. července 2017,
vloženo:
16. července 2017

Komentáře

Proč? Měl sem tam asi ještě dopsat,že pak zneuznanej žalem prodal svůj detektor,za utržený prachy se opíjel v hospodě tak dlouho, až ho žena z domu stejně vyhodila? A že jejich 2 děcka teď nemaj tátu :,-( a tak propadaj drogám a sprejerství.
Zoufalá žena to už sama nezvládá a oni jistotně skončej v diagnosťáku? :-( :,-(

A Tomama se tomu všemu bezcitně směje! :-( :,-(

Některé ženy pokud vtom neni balík peněz to neocení :-O :-O

Díky nekope a o tom ten příběh je. :-)

Některé ženy jsou zadarmo Drahé :-O

Tomamo promiň,je lepší teda asi nepsat vůbec a asi ani nevkládat,když mi to už zakazuješ. Jednoduchou rovnici ze života typu racionální žena a potrhlý muž a jeho nesmyslný koníčky, pochopil naprosto v pohodě kolega nekop! Ty jsi to se 3 smajlíky uštěpačně okomentoval : "To je taky příběh za milion" ,jak kdyby se to nestalo!! Tak ten dodatek byl teda dopsanej spešl pro tebe,aby sis to trochu užil,jak to bylo dál. A za to mi zakazuješ pro příště psát.
:-(
Příběhů o nějaký věci není moc a nejsou v tohle případku ani nijak nepochopitelný nebo vycucaný z prstu. Však on se někdo aspoň doufám, tady pochlubí,jak to má doma s nálezy a drahou polovičkou sám. ;-)

Tomama má bohužel pravdu,na to jak jsi to napsal se nedá jinak reagovat.
Jinak sekerka pěkná.

Díky kyle 76. :-) Ale co je nepochopitelnýho na tom,že ho s tím manželka ve finále vyhodila? S tím nápadem. Že nechce v Ikeácky sterilnim bytě takovou hrůzu? Hrůzu pro ní a radost pro něj.Vám se to fakt nikdy nestalo,že si nemůžete dát svý vychozený cajky ani někam v rohu na poličku a to hned se znechuceným dotazem ženský: fuj co to je tady za humus,ukliď si to někam?

Tomamo myslim,že si to prve v záhlaví vůbec nechopil,ale dobře si to teď souhrně napsal.Má to dost grády. Líbí se mi to,fakt! :-) Sice trochu přitažený za vlasy,ale je tam stejně dost silnej melodramatickej příběh,akci i trochu happyend.To doladíme.
Co to zfilmovat? Ženu by asi hrála Streepová,manžela Willis,já budu Cruise,ty budeš vypravěč asi M.Douglas. Zbytek ještě vymyslíme,ty děcka zatím nevím.

Nejlepší je hláška "propadl sprejerstvi" :-D :-D

:-D :-D :-DTo je zase dialog jak hluchej z němým :-D :-D :-DAle o netolerantních manželkách sem přímo ve svém okolí slyšel a zažil dost.On odjel hned posvatbě na týden na služebku.Ona jej vítala se slovy ,miláčku tu hromadu kamení cos měl v pokoji sem už vyhodila a teď tam bude blabla...V té hromadě byl například krystal hekiodoru za dvěstě tisíc a podobné škaredé kaméní tak za pět milónůRozvod proběhl brzy.Jo a pokud někdo neví jak se zbavit dětí tak na zájezd do Norska ,hned na letišti je zpohlavkovat a o ostatní se už postará barnevernet. o:-) :-P

:-) Taky pěknej příběh Kvasaku! Skoro musím smutně přiznat i o dost lepší než jsem prve psal i dopsal. Kolega Tomama ,sice bude chvilku skeptickej a možná i nevrlej,ale pak to s chutí přepíše do dalšího úhlednýho scénaře! A taky to společně zfilmujem,asi ihned jak najdem to štěchovický zlato! Mužík nám možná prodá tu poslední pravou mapu,teď jí prej našel v rukojeti pohrabáče v jednom pobořeným statku na Hradišťku. On už o slávu nestojí a kdo taky jo?Až jí spojíme s tou částí od Helmuta G,kterou taky ještě nemáme, bo je v jantarový komnatě až úplně dole vpravo pod matracema ,tak bude jasno.A hned ty náměty točíme,to slibujem! Zatím to točení na kameru trénujem po večerech na sucho s kávomlejnkem. A ty děti by mohli být možná v tom filmu i jinak zvorientovaný,to je teď kurzu.

:-D :-D :-D :-D

To znetvoření je dobrý,co když se,ale chlap se po něm stáhne hned do lesa? Děti i žena se ho bojej a jemu se už hnusej.Podrazácká celá jeho rodina a prokletej detetor,kterej to všechno zavinil! Po partyzánech tam zná zemljanku u který kdysi hledal. Prima skrejš.A číhá.
Přežívá a přepadává tam náhodný detektoráře,bere jim svačiny a mstí se.Nelítostně všem. Umlacuje je tou zneuznanou sekerou a má pocit zadostiučinění.

:-D ;-)

:-D :-D :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru